От х:

Днес в x:

Децата от Чакаларово с дарителска кампания "Имам добро сърце"

Ученици от ОУ „Иван Вазов“ в кирковското село Чакаларово организираха дарителска кампания "Имам добро сърце". В рамките на дарителската акция ще бъдат събрани детски дрехи, играчки и книги, които ще бъдат подарени на нуждаещи се деца.

Децата, организатори на благотворителната кампания от Чакаларово, и ръководителят им Бойка Арабаджиева се срещнаха с кмета на Кирково Шинаси Сюлейман и го приканиха да стане посланик на добра воля. Той обеща да подпомогне подетата кампанията от тях, за да може повече нуждаещи се деца да получат дарения, а самата кампания да се превърне в традиция в община Кирково.

"Знаем, че като кмет правите всичко възможно жителите на общината да се чувстват по-сигурни и да живеят по-добре. Може би знаете, че и сега има боси и гладни деца. Имало е по времето на Ангел Каралийчев, има и днес.  Иска ни се утре да няма. За да можем да ги зарадваме сега и занапред, ви молим да ни помогнете в кампанията да се включат повече хора с добри сърца", написаха децата от Чакаларово в писмото адресирано до кмета Сюлейман.

На Коледа и Нова година стават чудеса. Да направим чудото наречено „Усмивка на едно детско личице“, призоваха малките чакаларовци.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини