От х:

Днес в x:

Потребителите на Smolyan.bgvesti.net вече със свой профил

Потребителите на Smolyan.bgvesti.net са толкова много и ние знаем, че те имат най-различни интереси. Сега сайтът предоставя нова възможност да си запазвате нещата, които искате, в свой собствен профил. Дали това ще бъде публикация, или видеоклип, предаване или рецепти – изборът е ваш. Особено ценна е новата възможност за тези, които публикуват обяви.

За регистрираните на сайта е достатъчно да се логнат с потребителско име и парола. Можете да влезете и с профила си във Facebook или Google+. 

Когато се логнете, ще забележите появата на едно сърчице  точно под заглавието на всяка публикация - до емотиконите, с които можете да изразявате отношението си. Само с едно кликване на мишката върху това сърчице материалът отива във вашата колекция в профила ви.  Така вашите любими неща са на ваше разположение много по-лесно, когато ви потрябват. Можете да събирате всичко – новини, рецепти, снимки или видео.

Вашият профил на Smolyan.bgvesti.net е изцяло под ваш контрол и недостъпен за другите. За да го посетите, кликнете иконката „профил“ вдясно на сивата лента най-горе на сайта, след като се логнете по някой от трите начина (Fb, G+ или с потребителско име и парола на Smolyan.bgvesti.net). 

През профила си можете да пускнете лесно нова обява, както и да редaктирате, защото имате бърз достъп до обявите си. Там са всички обяви, които сте пускали и точно оттам можете да ги редактирате и управлявате безпроблемно, колкото и стари да са.

Новост е и предоставеното пространство за съхранение на лични файлове в профила. Можете да си качвате файлове или снимки, да ги подреждате в папки, като файлмениджърът дава възможност за сортирането им по хронология или по азбучен ред. 
До профила си можете да  достигате от компютър или мобилни устройства. Когато правите това чрез Фейсбук или G+,  има и опция за смяна на профилната снимка от социалната мрежа с друга.

Това само е началото, предстои да се добавят още нови и полезни функционалности, които потребителите да имат на разположение в профила си.

Вие и вашите предложения сте добре дошли.

Smolyan.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини