От х:

Днес в x:

Д-р Дариткова: Смятаха ГЕРБ за политическа еднодневка, а управлява вече 10 години

Изображение 1 от 2

    Д-р Дариткова пред Жени ГЕРБ в Смолян: Смятаха ГЕРБ за политическа еднодневка, но след 10 г. нас ни има, ние управляваме страната

    В началото всички смятаха ГЕРБ за поредната политическа еднодневка, но и след 10 години нас ни има, ние управляваме страната. Това заяви депутатът и член на Националния изпълнителен съвет на Жени ГЕРБ д-р Даниела Дариткова на областно отчетно събрание на дамската структура в Смолян.

    Д-р Дариткова е категорична, че предстоящото председателство на ЕС ще даде исторически шанс на България да обедини Балканите и те да станат достойна европейска част.

    „И ако инициатор на всичко това е България и нашият министър-председател, това е гаранция, че ще влезем в историята“, заяви още народният представител.

    Осъзнавайки, че ГЕРБ е натоварена с историческа мисия, тя очаква много атаки от политическите опоненти.

    „Заради боричкания в парламента и амбициите на един политически лидер от опозицията се озовахме с втората жена председател на Народното събрание, която е от Родопите“, отбеляза Дариткова. По думите й Цвета Караянчева премина през всички стъпала на политическата йерархия и заслужено се озова на пост, който балансирано ще направлява и ръководи.


    „Когато имаме съмнение за това дали действията на отделен човек могат да накърнят държавния интерес, ние никога не се колебаем да признаем грешката, а и самите хора на ГЕРБ, с оставка да потърсят доверие и да признаят, ако смятат, че някъде са сбъркали. За нас винаги е водещ националният интерес. Никой не се ръководи от личните си амбиции“, посочи депутатът.

    По думите й политическите опоненти имат съвсем друго поведение.

    „Те се опитват да ни упрекнат, че ние не държим на личностите. Напротив, ние искаме в нашата партия именно личността да се чувства добре, но това да бъде подчинено на интересите на обществото. Точно в това се кълнем в НС - да спазваме Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководим от интересите на народа. Това трябва да се помни от всички завинаги. А ние ще останем верни на стила си. Смятам, че това е национално отговорното поведение“, подчерта д-р Дариткова.

    Тя благодари на дамите за труда, идеите, личния принос, които влагат и правят така, че да се чува за структурата ни в Смолян и региона. Д-р Дариткова допълни, че всичко това ни представя добре в обществото, дава сила и вдъхновение да продължим напред.

    Областният председател на Жени ГЕРБ- Смолян, Петя Пампорова представи отчет за дейността на структурата в последните три години. Тя благодари на всички дами за времето, енергията и креативните им идеи през годините.

    Коментирани бяха и предстоящите за месец декември инициативи. „В партията имаме немалко примери за успешна реализация на дами, заемащи важни позиции - депутат, общински съветници, зам.-кметове, кметове на населени места и др.

    Областната организация на ЖГЕРБ обхваща 10 общини и над 500 члена.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Дя
      Дядо Боже
      1 0
      19:50, 21 ное 2017
      "Тя вече не е болшевичка, тя е вече демократ, но пак си е истинска комунистка и дявола и е брат"

      На Мичето и на цялото ръководство. Гордеем се с Вас!!!!!!!!!!!!!!!

    Още новини

    Последни новини