От х:

Днес в x:

K-поп група покори Американските музикални награди (видео)

В "Theatre of Microsoft" американската К-поп публика показа, как подкрепя не само тази музика и нейните звезди, но и корейската култура като цяло.

Историческото представяне на BTS с хита им "DNA" на Американските музикални награди 2017 е много специален момент, отбелязан с възторжен материал в "Билборд", заради подкрепата на феновете. 

Преданите фенове на BTS са известни като ARMY и армията на нашумялата К-поп група организира и гарантира победата им над Джъстин Бийбър и Селена Гомез в категорията Топ социален изпълнител на Музикалните награди на Билборд 2017. Феновете на момчетата направиха всичко, за да се чувствяат любимците им като у дома по време на AMA, включително традицията при изпълнение на K-поп.

В момента, в който започват началните ноти на "DNK", Microsoft Theater в Лос Анджелис се изпълва в фенове, които крещят имената на членовете на групата. Това е начинът на фенове в Корея активно да подкрепят любимите си изпълнители по телевизията и концертите. Американската аудитория е виждала такива скандирания по време на К-поп концерти, но ARMY на BTS е в пълната си сила в неделя вечер, подкрепяйки групата.

Във видеоклипа се чува и вижда бурната подкрепа от публиката, която вика в ритъм имената на членовете на групата ("Kim Namjoon! Kim Seokjin! Min Yoongi!") 

Момчетата пеят на корейски, но основните фрази от песента феновете викат на английски и корейски, при това в абсолютно точен превод. Феновете знаят кога да пеят, кога да крещят и кога да млъкнат; променяйки по същество определението за това, което много западняци биха сметнали за подходящо участие на аудиторията.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини