От х:

Днес в x:

Руските ВКС получиха нова серия бомбардировачи Су-34

От компанията "Сухой" предадоха на Руските Въздушно-космически сили поредната партида нови серийни фронтови бомбардировачи Су-34, съобщи ТАСС, позовавайки се на пресслужбата.

"Самолетите са излетели от летището на Новосибирския авиационен завод. В.П. Чкалов и се отправиха към мястото на дислокацията. Авиозаводът работи с максимална ефективност. 

Действащият държавен договор с министерството на отбраната на Русия за доставка на Су-34 до 2020 г. за Военнокосмическите сили на Русия обезпечават стабилно натоварване на предприятието на близките години и определя перспективите и дългосрочното развитие", заявиха от компанията.

От руското военно министерство сключиха първия договор за доставка на Су-34 през 2008 г. Първата партида самолети в тази година на компанията "Сухой" предаде на ВКС на Русия в края на месец май. Както се очаква, военните ще получат около 150-200 подобни машини.

Су-34 може да носи до 8 тона товар, развива до 1,9 хил. км/ч и далечина на полет около 4 хил. км. Тези бомбардировачи участваха и в антитерористичните операции в Сирия.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ma
    MAAVI PARA
    1 -4
    19:05, 20 ное 2017
    само да внимават , да не обикалят около ТУРРРРЦИЯ, ЧЕ може да им го НАчукат ПАК ,. и после путкин да скача и да лае като крастав пинчер с окапала козина
Последни новини