От х:

Днес в x:

30 спортни клуба участват на турнира по бойни спортове в Смолян

Изображение 1 от 3

    Директорът на ОД МВР – Смолян старши комисар Николай Димов, заедно с кмета на община Смолян Николай Мелемов откриха в спортната зала „Величко Чолаков“ в  Смолян днес, 19.11.2017 г., националния фестивал по бойни изкуства „Свети Архангел Михаил“ – Смолян. Той се провежда от 18 до 19 ноември в няколко стила, с участието на 30 спортни клуба.

    На откриването директорът се обърна към участниците и гостите на националното състезание със задоволство и радостта, че именно Смолян е домакин на такова мероприятие, с надеждата да се организират повече подобни ценни и полезни за полицейските служители прояви.

    Организатори в провеждането на националното състезание по бойни спортове са: спортен клуб по бойни изкуства „БУДОКА“ – гр. Смолян, община Смолян, ОД МВР – Смолян, Българска федерация по Джу-Джицу и Българска федерация по полицейска лична защита.

    Участие в състезанието ще вземат от около 30 спортни клуба по бойни изкуства от цялата страна. Дисциплините, в които ще мерят сили са: олимпийско Карате, Джу-Джицу Файтинг, Джу-Джуци Ката и полицейска лична защита.

    В рамките на националния фестивал бе проведен семинар с международно участие. Той бе ръководен от главен инструктор по полицейска лична защита на МВР – Тони Петров, инструктори по полицейска лична защита от ОД МВР – Смолян, ОД МВР – Пловдив, ОД МВР – Кърджали, Академия на МВР, от ГД НП – МВР и Гранична полиция, както и инструктори по бойна подготовка от Италия.

    За победителите са подготвени специални медали и купи.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Коментари в сайта

    Последни новини