От х:

Днес в x:

Нинова ще подкрепи ГЕРБ за приватизацията, другите в БСП - не. Преглед на печата

"24 часа"

Нинова ще подкрепи ГЕРБ за приватизацията, другите в БСП - не

Соцлидерката Корнелия Нинова ще подпише предложението на ГЕРБ за промени в конституцията, в които да отпадне давността за престъпления при приватизацията, но БСП ще гласува "против" в пленарната зала. Това реши Националният съвет на партията вчера.

Нинова сама поискала да подпише промените на ГЕРБ заедно с останалите вносители от всички парламентарни групи. Пленумът я подкрепи с 58 гласа "за", 29 "против" и 12 въздържали се.

"Труд"

Причините за инцидента край село Микре

Техническа неизправност или здравословен проблем на шофьора на буса-ковчег са предполагаемите причини за зверската катастрофа на главния път София-Варна край ловешкото село Микре в петък. Това заяви пред "Труд" окръжният прокурор на Ловеч Валентин Вълков. Произшествието възникна около 12,10 часа между товарен автомобил, пътуващ в посока Варна и микробус с група пътници, движещ се в посока София.

"Стандарт"

Карадайъ: Ще наблюдаваме Караянчева

Ще наблюдаваме новият председател на Народното събрание Цвета Караянчева дали отговаря на изискванията и критериите за институцията "председател на Народното събрание", заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, който участва участва в национален форум на МДПС в Кърджали.

По думите му от тук нататък личността Караянчева не е толкова от значение, колкото как тя ще изпълнява характеристиките на институцията, която представлява. Лидерът на ДПС подчерта, че едно от задълженията на председателя на Народното събрание е да се противопоставя на всякакви форми на омраза, ксенофобия, противопоставяне и разделение.

"Монитор"

Отиде си шампионът Наим Сюлейманоглу

Трикратният олимпийски шампион по вдигане на тежести Наим Сюлейманоглу е починал в болницата в Истанбул, в която се възстановяваше след извършена трансплантация на черен дроб, съобщават турските медии.

Той е издъхнал в болница "МЕМОРИАЛ-Атакьой" в Истанбул, като именно там му бе извършена трансплантацията, съобщава Gol.bg.

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган лично се ангажира с лечението на Сюлейманоглу, той бе преместен в частната болница Мемориал, която се смята за една от най-добрите в Турция.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини