От х:

Днес в x:

Прокуратурата с протест срещу освободените от ареста гардове, пребили клиенти

Районна прокуратура Xасково внесе протест срещу определението на Районен съд Xасково, който освободи от ареста двамата гардове, пребили клиенти в хасковски бар. Преди дни 23-годишният Димитър Стоянов и 28-годишният Недялко Бойчев бяха освободени срещу парична гаранция от по 460 лева. Те бяха арестувани за причиняване на средни телесни повреди по хулигански подбуди на двама клиенти.

Побоят е извършен на 5 ноември 2017 г.

Районна прокуратура-Хасково счита, че съществува реална опасност обвиняемите да се укрият или да извършат престъпление. Повдигнатите им обвинения са за тежки престъпления, извършени на обществено място, чрез демонстриране на явно незачитане на човешкото здраве и живот, както и на обществения ред. До момента по делото са извършени множество процесуално-следствени действия – разпити на свидетели, огледи на местопроизшествие, изготвена е видеотехническа и лицево – идентификационна експертиза, като веществени доказателства са приобщени оптични дискове, съдържащи запис на деянията и други. Поради горепосочените мотиви Районна прокуратура-Хасково ще настоява пред Окръжен съд-Хасково да определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо двамата обвиняеми.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Тези индивиди трябва да бъдат задържани в зоопарка, а не в ареста. Арестът, все пак, е за хора. а тези нямат нищо общо с хората.
    • Аб
      абв
      4 -5
      20:55, 17 ное 2017
      Морски, коментарът ти показва, че познаваш добре доказателствата по делото.
      Или просто така си пишеш?!
      Кое е вярното?
  • 2
    Di
    Dimmu
    6 -5
    21:08, 17 ное 2017
    Вероятно не познава доказателствата, и в това няма нищо лошо. Казва само това, което вижда.
  • 3
    Be
    Belfegor
    3 -2
    10:27, 18 ное 2017
    80% дебили!!!Не! Гледайки тези едноклетъчни примати,процентът е 95, и продължава да расте!!! Приятна тенденция...!!!
  • 4
    Ва
    Васил Левски
    18 -4
    11:02, 18 ное 2017
    Случаят е изключително брутален ! Хората са пребити без да има никакъв повод ! Говори се, че човека със счупената челюст си е глътнал езика и за малко да си иде пред дискотеката, след като съдийското синче Митко го е нокаутирал с удар с юмрук ! След това двамата селски бабаити се гаврели с възрастните мъже, като го ритали, без те да им оказват съпротива ! Питам аз като гражданин, докога на разни съдийски, адвокатски, прокуроски и милионерски синчета, ще им се разминава ? За тоя същия Митко това лято имаше новини в медиите, че са го хванали в Слънчев бряг с наркотици и че преди това е бил осъден условно за грабеж ! Явно тия момчета не се поправят и не си вземат поука... Какво трябва да се случи, че да ги задържат в ареста !? Следващия път могат да убият някого... Трябва някой съдия в дискотеката ли да пребият,че да ги задържат ? Верно, че няма как да стане, повечето са читанки и не посещават такива места, но това не значи, че Митко или някой друг като него не могат да им накъртят главите и някъде по улиците през деня, само защото са си помислили, че ги гледат накриво ! Такива хора, които се чувстват неуязвими и които са си изградили чувство са безнаказаност, трябва да се наказват с цялата строгост на закона,а нашите съдии едно задържане под стража не искат да им наложат, въпреки че явно само това може да ги вкара в правия път, другото не е подействало !!! СРАМ И ПОЗОР !

  • 5
    Пе
    Певици
    3 -1
    18:52, 18 ное 2017
    Митко е взел да пее диларите си за да се оттърве така , че на дали ще лежи
  • 6
    Gd
    gdh
    0 -10
    19:02, 18 ное 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
Последни новини