От х:

Днес в x:

Прокурорски отвод по делото срещу задържаните гардове

Наблюдаващият прокурор Антон Иванов по делото срещу двамата охранители, задържани за побой над клиенти в хасковско заведение, си е направил отвод. Това потвърдиха за Haskovo.net от държавното обвинение. Мотивът на обвинителя бил, че преди време работили заедно с майката на единия от задържаните Димитър Стоянов – Гергана Стоянова, която е съдия в Районния съд в Димитровград.

Заради това материалите по казуса са предадени на прокурор Мая Кьосева, която трябва да се запознае с тях и евентуално по-късно през деня или утре да внесе искане в съда за вземане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ за Стоянов и колегата му Недялко Б. Двамата млади мъже са привлечени за обвиняеми за нанасяне на средни телесни повреди на двама клиенти в нощен бар на 5 ноември.
Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Лю
    Любопитен
    29 0
    12:30, 15 ное 2017
    Този Димитър Стоянов не е ли онзи с крими историята в Слънчев бряг от лятото дето всички медии писаха?
    • Pl
      Pls
      6 0
      18:25, 15 ное 2017
      Да
  • 2
    Да
    дали отводи дали оставки
    17 -1
    14:15, 15 ное 2017
    някак си не е намясто да се говори за осъжданията ако не се лъжа за опиати на митко и веднага да се посочва майка му . От друга страна по същият начин стой въпросът относно това дали майка му следва да правораздава при това положение . това е един възел , които ще се разсече с времето , но до тогава дали митко все ще му се разминава и колко бели трябва да направи .

Още новини

Последни новини