От х:

Днес в x:

Задържаха гориво без платен акциз на 5 бензиностанции, едната в Първомай

На бензиностанция в Първомай е направена проверка и е установена разлика между документите за доставените количества и показанията на нивомерните системи на съдовете за съхранение на горивата. 

Това е станало при съвместни проверки на митнически служители на Митница Пловдив и служители на ТД на НАП, за която съобщава..  По време на акцията са били проверени пет бензиностанции от една верига на територията на общините Садово, Първомай, Асеновград и Димитровград. Митническите и данъчни служители са установили и задържали общо. 13 152 кг газ пропан-бутан LPG, 5387 л дизелово гориво и 2186 л бензин без документи за платен акциз.

За разликите на количествата горива, за които не са били представени документи за платен акциз, е извършено обезпечаване чрез пломбиране на съдовете, в които се съхраняват. Взети са проби за лабораторен анализ, които ще установят точния вид на стоките и размера на избегнатия акциз, след което ще бъде образувано административно наказателно производство срещу отговорното лице.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Пъ
    Първомаец
    8 -2
    14:32, 14 ное 2017
    Сашко го пипнаха най-накрая.
  • 2
    Зд
    Здравствуйте
    9 0
    15:27, 14 ное 2017
    Това Русата ли хванаха?
  • 3
    12
    123
    8 -1
    20:49, 14 ное 2017
    Ами тази бензиностанция по точно фирмата която я стопанисва се води на Пагадито ,така че никога няма да плати актовете. Какво ще му вземат. Хубавата къща ли.
Последни новини