От х:

Днес в x:

Петокласник от хасковско училище в болница след ритник от съученик

Петокласник от хасковското училище “Св. Паисий Хилендарски” е бил приет в болницата след спречкване със съученик и ритник в корема. Детето се оплаквало от болки в корема. От болницата съобщиха, че са му направени всички изследвания, но нямало данни за вътрешни увреждания. След двудневен престой за наблюдение в болницата момчето е било изписано здраво.

По информация на Haskovo.net инцидентът е станал по време на час по физическо в края на миналата седмица. Две момчета се скарали за топката, последвало спречкване и обиди, а едното дете ритнало другото в корема.

Директорката на СУ “Св. Паисий Хилендарски” Нина Стайкова потвърди за случая. Тя заяви, че става дума за дребен инцидент, каквито се случват ежедневно, не само в училище. По думите й нещата са се успокоили, пострадалият петокласник вече е на училище, а родителите нямат претенции нито едни към други, нито към училището. “Направили сме всичко, което е трябвало да направим, страните си взеха поука“, добави Стайкова.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    To
    Tonich
    11 -8
    12:04, 14 ное 2017
    Я кажете името на тоя бабаит, да знаем кой е !
    • Хм
      хм
      3 0
      20:01, 14 ное 2017
      И като разбереш какво?
  • 2
    Ро
    Родител
    22 -8
    12:43, 14 ное 2017
    Насилието в СУ Паисий е често срещано явление! Директорката се опитва да замаже случая. Учителите по физическо не стават за нищо, хвърлят топката на децата и изчезват. Децата са без надзор. Тук важи законът на джунглата.
  • 3
    Ро
    Родител
    13 -4
    13:40, 14 ное 2017
    Всичко е прикрито, две деца са ритали момчето и затова е било в болница
    Защо тогава неговите съучиници събират пари за Пловдив.
  • 4
    Уч
    Учител
    11 -7
    16:11, 14 ное 2017
    Децата нямат вина. Виновни са други. Винаги и за всичко учителите са виновни. Колко директори има наказани? Колко директори са през цялото време в училише, а не по магазини , екскурзии, почивки и какво ли не? Проверка много лесно може да се направи. Но винаги е виновен учителят - за всичко, което се случва в часа и извън него.

Случаен виц

Последни новини