От х:

Днес в x:

"Фенове ЗА българския волейбол" с дарителски жест към ВК Тополово

Комплект висококачествени италиански екипи ще вече имат на разположение играчите на Войлеболен клуб Тополово. Страхотната придобивка ще стане факт благодарение на дарителски жест от сдружение "Фенове ЗА българския волейбол". Освен екипите волейболистите на Тополово ще получат наколенки и 4 професионални топки Mikasa световен стандарт. Самите екипите ще бъдат брандирани с емблемата на клуба и номерирани допълнително.

ВК Тополово е избран между клубове от цялата страна, които се нуждаят от финансова и организационна подкрепа заради ентусиазма и всеотдайността на отбора към играта. Клубът няма зала, тренира при тежки условия и въпреки това е републикански шампион в първенството на малките населени места за 2016-та и финалист през настоящата година.

„Фенове ЗА българския волейбол” е сдружение на хора от цяла България, обединени от любовта си към волейбола. Участието им е доброволно, некомерсиално и всеки помага с компетенцията и възможностите си. Сумата на дарените екипи и пособия е събрана от присъдените за плащане съдебни разноски от осъдената на всички инстанции волейболна федерация за отказ за предоставяне на информация по Закона за достъп до обществена информация, обясняват от сдружението.

Дарението ще бъде връчено на 12 ноември, неделя. Петима представители на „Фенове ЗА българския волейбол” ще бъдат водени от асеновградския член на групата Атанас Кендев.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини