От х:

Днес в x:

Оперират параолимпиеца Мустафа на 27 ноември, общо 6600 лв събрани на благотворителния концерт

Изображение 1 от 3

    Общо 6 591лв е сумата от благотворителната кампания в Мадан за параолимпиеца

    Операцията в престижна клиника в Истамбул е насрочена за 27 ноември 2017г, съобщи самият Мустафа Юсеинов. Преди благотворителния концерт, който се състоя на 2 ноември в сметката и в кутиите за помощ за атлета в инвалидна количка бяха събрани 28 хиляди лева, а към тях сега се прибавят и новите попълнения от концерта. Всички в Мадан и околията се надяват, че ще успеят да се съберат необходимите за лечението на Мустафа 50 хил.лв.

    4 517 лева постъпиха от благотворителния концерт в Мадан в подкрепа на параолиемпиеца Мустафа Юсеинов .
     Специални гости на вечерта бяха талантливите поп-фолк изпълнители Ашли, Ванеса и трио „Карамел”. Участие в изявата взеха и самодейците от НЧ“Иван Вазов -1999“ и НЧ“ Иван Вазов-1958“ с. Буково. Мустафа също присъстваше в залата и използва случая да благодари на хората, които го подкрепят в този момент. С думите си, той успя да разчуства публиката и я  изправи на крака пред спортиста.

    Други  2 074,71 лв, бяха събрана от дарителските кутии, които бяха поставени в редица търговски обекти на територията на общината. Те също ще бъдат преведени по дарителската сметка на спортиста. 

    Община Мадан благодари на всички, които по един или друг начин подкрепиха каузата. Всеки, който има възможност, може да помогне на Мустафа, като преведе сума по дарителската му сметка в левове.

    IBAN:BG33STSA93000002816279
    BIC:STSABGSF
    ТИТУЛЯР: МУСТАФА АХМЕДОВ ЮСЕИНОВ

    СмолянБГвести.нет

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини