От х:

Днес в x:

Дискутират членството на България в ЕС на среща в Димитровград

Димитровград ще бъде домакин на среща-дискусия под надслов "Членството в Европейския съюз-осезаемо за всеки". Тя ще се проведе на 7 ноември от 18,00 часа в зала "Гросето". Инициативата е на Областния управител Станилслав Дечев, информират от пресслужбата на областна администрация.

Ще бъде показана презентация „Десет години България в ЕС и Българското председателство на Съвета на ЕС“. Губернаторът ще дебатира с участниците в срещата резултатите от членството на България и конкретните измерения във всяка община.

Димитровградският кмет Иво Димов ще представи знакови проекти, финансирани с европейски средства. Предстои да бъде подредена и фотоизложба на тема: „Област Хасково – преди и след влизането в ЕС“. 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Го
    Големи
    4 0
    16:05, 6 ное 2017
    Големи дискусии, голямо нещо. Абе гербери, само тъпана ли научихте да се бие за щяло и нещяло. Не виждате ли, че Великобритания излиза от ЕС. Не виждате ли какво става в Испания. Само вие биете тъпаня и какви проекти ще покаже лъжльото на дипломи. Да покаже последния проект за над 5 мил. лева, как се краде легално със завишен ценоразпис на дейностите. Бригадирите, които положиха много труд, работиха без пари мечтаеха тук да има град. Не мечтаеха пътища леки, а ватенка за зимните дни. Какво постоянно обяснявате, като не спазвате законите в страната. Нали сте граждани с европейски ценности, какво в държавата ни върви. По заплати, пенсии, здравеопазване, работа и т. н., сме на последно място в ЕС. Само депутати, кметове и местни феодали, които извършиха бандитска приватизация са наравно с тях и постоянно хвалят съюза.
Последни новини