24 °C

Борисов към ГЕРБ-Хасково: Трябва сериозно да работите, за да си върнем доверието

140 млн.лв. са дадени досега в Хасково, за да имат хасковци, това, което искат, а изведнъж понесохме такива пасиви. Сега трябва здраво да работите, за да си върнем доверието. Това каза премиерът и лидер на ГЕРБ в Хасковските Минерални бани по време на срещата на Регионалната политическа академия на Младежката организация на партията в отговор на въпрос от залата. Клип с изказването му е качен във Фейсбук страницата на премиера.

 Отговорът му беше провокиран от въпроса: "Какво правим от тук насетне, след като кметът Добри Беливанов предизвика национален скандал с действията си, опетни нас и лидера ни Делян Добрев. Обявява, че няма проблем с ГЕРБ, а от месеци не работи с нас?”

Борисов контрира местните функционери, че не негов е бил избора за кмет на Хасково на Добри Беливанов, а той е дошъл от регионалните структури и с одобрението на областния лидер Делян Добрев и подкрепата на втория в партията Цветан Цветанов. „Представиха ми го като честен и работлив човек , макар малко на възраст. Затова сега проблемът трябва да се реши отново отдолу нагоре. Затова не питайте мен какво да се прави”, каза още лидерът на ГЕРБ.

Борисов разказа и за подадената от Делян Добрев оставка, като призна, че първоначално той я е приел  неофициално. „ Казах му: Ще я дадеш. Не, че не го обичам и  не е един от най-умните хора в партията, но, за да му е за урок, за да се научи да носи отговорност.  Но партията се съпротиви на това. За първи път рефлекса на партията застана срещу мен, като не прие оставката на Добрев.” , посочи Бойко Борисов. Той разкри, че е върнал Делян Добрев като лидер на Областната организация на Хасково с думите: Ще се върнеш в Хасково, като лидер, ще бием на следващите избори и ще покажем, че правото е с нас.” 

Haskovo.net


39 Коментара

Хороскоп за 23.09.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини