От х:

Днес в x:

Свободно място за началник отдел обяви Община Димитровград

Вакантна позиция за наналник на отдел „Устройство на територията, кадастър и регулация” обяви Община Димитровград. Висше образование с професионално направление „Архитектура, строителство и геодезия” е едно от изискванията към кандидатите, заедно с компютърни умения и минимален професионален опит от 4 години.

Конкурсът ще се проведе в два етапа - решаване на тест и интервю. Срокът за подаване на документите е 12 ноември, а мястото - гише №1 в Центъра за информация и услуги на гражданите в кметството. Повече детайли за обявата - в сайта на Община Димитровград.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    За
    Закъсняхте
    7 -1
    07:31, 4 ное 2017
    Общината закъсня с тази процедура. Бившата н-к отдел ....... беше бледа сянка на ръководител в този отдел. Отивайки си не можа да разбере какво се работи в този отдел и въобще как се работи с тази материя която е много специфична и специализирана. Обявеното свободно место е едно но трябва да са повече. Какво прави в този специализиран отдел ..... като инспектор като е завършил селскостопански институт. Освен да бъде доносник и окепезяващ отдела за друго не става. Какво прави в отдела метресата........, която е завършила дърводелско училище и бъкел не разбира от строителство. Какво прави в отдела експерта ......, която е завършила хранително- вкусов институт. Понятие си няма от строителство. Какъв експерт може да бъде като не знае елементарни неща и сте я кръстили експерт. Обявените места трябва да бъдат 4. Тези не са участвали в конкурс и са назначени против всички правила. Какви констатаци и какви решения могат да вземат неуки в тази сфера хора, но повелите на партията герб са такива. Трябва да има навсякъде наши хора, които да слухтят без да се съобразяват, че бъркат и дават други насоки чрез издадените стр. книжа. Какво го е еня кмета, че по този начин бастисва цял един отдел. Като цяло строителството е замряло, но каква тежест имат тези "специалисти" когато застанат до един инжинер, проектант завършили ИСИ. Не олеква ли общината и не пада ли имиджа на тази институция. Или натежава партийната повеля, по-добре прости но наши.

Последни новини