От х:

Днес в x:

Четирима ранени при две катастрофи на хасковски булевард

    Четирима души пострадаха при две катастрофи на булевард „Съединение“ в Хасково, съобщиха от областната дирекция на МВР.

    Първият инцидент стана малко преди 10 часа вчера на кръстовището между булевардите “Съединение“ и „Васил Левски“. Лек автомобил Шкода, управляван от 82-годишния Драгия от село Добрич, при завой наляво отнел предимството на лек автомобил Сеат, шофиран от 25-годишния Митко. От удара пострадал младият водач, който е с охлузни рани в областта на лявото коляно. С травми на гърдите са и две пътнички от Шкодата - на 83 и 54 г. И тримата са прегледани и освободени за домашно лечение. Съставен е акт.

    Близо два часа по-късно също заради отнето предимство е станал друг инцидент на булеверд „Съединение“. 31-годишна пловдивчанка шофирала лек автомобил Фолксваген. Водачката тръгнала да прави обратен завой и отнела предимството на Опел, управляван от 20-годишен младеж от село Сусам. В инцидента е пострадало 25-годишно момиче от село Черногорово, возещо се до младежа, която е с болки в корема. Прегледана и освободена за домашно лечение. Съставен е акт.

    През денонощието са започнати 3 бързи производства в полицейските управления в Димитровград и Тополвград. Те са срещу водачи, шофиращи мотопед, автомобил и мотоциклет без регистрационни табели. Двама от водачите – по един в градовете се оказали и неправоспособни – на 15 и 75 г.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини