От х:

Днес в x:

Задържаха шестима бракониери докато секат дърва

Шестима симеоновградчани са задържани докато секат незаконно дърва, съобщиха от полицията. Снощи в 20,45 часа, служител на Горското в Маджарово е съобщил в РУ Харманли, че в общински горски фонд се извършва незаконна сеч. Полицаи от участъка в Симеоновград и горски служители веднага са отишли на мястото, където установили мъжете - познайници на полицията в момент на сечене на букови дървета. До пристигането им те успяли да нарежат 24 пространствени кубически метра бук с триони. Участниците в незаконната сеч са задържани по образуваното досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ee
    eeee
    23 0
    10:14, 1 ное 2017
    Скапани мангусти, докато не разстрелват на място,оправия няма да има. Околовръстният път покрай Хасково, нещата седят също зле.
  • 2
    По
    Порчо
    21 -2
    11:20, 1 ное 2017
    Оставете хората! Това са традиции на етноса! Те имат право да не работят и затова да получават повече пари от един средно заплатен български трудещ се! Имат право да секат дърва до пет каруци на зима, без да ги плащат! Имат право да не плащат данъци, осигуровки, ток, вода и други консумативи! Имат право да не спазват законите и да нарежат с резачка до трима пенсионери! Имат право да се заселват и да си строят жилища на частни и държавни терени, без да се съобразяват с проекти, разрешителни и градоустройствени планове! Имат право да пребият до пет доктора, които не са съживили пребитото им чааве! Имат право да карат без книжка и да правят до четири катастрофи годишно, без последствия! ТРАДИЦИИ!
  • 3
    To
    toi
    8 0
    13:46, 1 ное 2017
    Ебахти и катилите - с триони нарязали 24 кубика! Че на тия ако им дадът резачки - смятай!
Последни новини