От х:

Днес в x:

Григор Димитров: Нека вземем още една титла в зала „Армеец“

„Радвам се да споделя с вас, че отново през февруари догодина ще играя в зала „Армеец“ . Нека вземем още една титла!“. Това каза в своето видеообраъщение към почитателите на тениса най-добрият български тенисист Григор Димитров. Зимите на хасковлията бяха разпространение чрез Фейсбук страницата на Sofia Open веднага след официалната пресконференция днес за турнира в българската столица през 2018 година.

На нея министърът на младежта и спорта Красен Кралев заяви, че  турнирът Garanti Koza Sofia Open е много добър  пример как успешно могат да си сътрудничат в сферата на спорта държавата и частния бизнес. "Виждаме, че турнирът надгражда всяка година. Сигурен съм, че ще достигнем нови рекорди по посещаемост и по качество на организацията., посочи министърът”

Пресконференцията постави и началото на кампанията за провеждането на на третото издание на надпреварата, която ще е от 4 до 11 февруари 2018 г. в зала „Арена Армеец“, а Григор Димитров ще защитава титлата си от 2017 г. 
Председателят на Българската федерация по тенис Стефан Цветков се надява, че колкото се може повече млади тенисисти и треньори ще станат свидетели на интересни мачове по време на надпреварата. „Надяваме се отново да гледаме страхотни мачове и турнирът да бъде още по-добър от този, който се проведе през 2017 г. Още повече, че той ще бъде в година, когато България председателства Съвета на ЕС, а София е Европейска столица на спорта 2018“, каза Билгинер. 
Според директорът на турнира Пол Макнами Григор Димитров има сериозен шанс да достигне до №4 в световната ранглиста. „Аз лично смятам, че има възможност да стигне до топ 4, но все пак това зависи от резултатите най-вече на тенисистите, които са преди него в ранглистата и от ситуацията, която ще се получи от оставащите турнири до края на сезона“. 
Продажбата на билети за Garanti Koza Sofia Open стартира от утре, като пропуските може да се закупят в мрежата на Еventim. 

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини