От х:

Днес в x:

Милионите на Ескобар - премиера по Discovery Channel

Милионите на Ескобар (Finding Escobar’s Millions)
От неделя, 26 ноември, в 22:00 ч.

Когато става най-търсения човек на планетата, скандалният крал на дрогата Пабло Ескобар заравя тонове от предполагаемото си състояние на стойност 50 милиарда долара из цяла Колумбия. Голяма част от парите му никога не са открити. Сега двама бивши служители на ЦРУ, закалени от 10 години работа в чужбина, партнират на агентите от Агенция за борба с наркотиците, прочули се с участието си в телевизионния сериал за Ескобар, и заедно се впускат на лов за милиони. Завладяващата поредица следва елитния екип, предприел епичната мисия да върне парите на колумбийския народ и правителство.

Ловци на митове: Кастингът
От събота, 11 ноември, в 21:00 ч.

„Търсенето“ започва за нов екип от разбивачи на митове, готови да експериментират и градят, за да проверят истината и науката зад градските митове и триковете на Холивуд. В риалити поредицата, чийто водещ е Кайл Хил, 10 елитни състезатели ще се борят за своя шанс да бъдат новите водещи на „Ловци на митове“. Всеки епизод поставя на изпитание два мита – един чрез работа в екип и един чрез индивидуални усилия – в кръг на елиминации, който има за цел да провери уменията, научните познания и креативността на състезателите. С нови митове за разбиване и с някои от любимите от миналото, състезанието и науката ще са впечатляващи!

На лов за коли
От сряда, 8 ноември, в 21:00 ч.

В отдалечен район в американската част на Северозападния Тихи океан се крият запазени американски конски сили. Братята предприемачи Карлос и Педро, заедно с автоексперта и техен най-добър приятел Нико, са в бизнеса за възстановяване на скрити, изоставени да гният съкровища на четири колела. Решени да постигнат големи успехи, тримата са по следите на най-търсените изоставени автомобили, от които искат да реализират добра печалба и да запазят вдъхновяващата си работа. В поредицата Карлос и екипът му се опитват да проследят и върнат предишния блясък на скритите реликви. В стремежа си да не пропуснат нищо, те бродят из планини, гори и селскостопански земи по крайбрежието на Северозападния Тихи океан пеша или летейки - както се налага. След кратка почивка, от екипа се връщат в автосервиза да разгледат плячката си и да се впуснат в трудоемко възстановяване на класически автомобили. Ще успее ли амбициозното трио да пробие сред опитните професионалисти или кръвта, потта и сълзите им ще са напразни?

Треска за земя
От вторник, 28 ноември, 21:00 ч.

На всеки две години щатът отпуска земя, за да убеди хората да се заселят в най-отдалечените райони на Аляска. В поредицата четирима съвременни пионери се сблъскват с предизвикателството на живота си, когато се отправят в пустошта на Аляска, за да построят мечтаните от тях чифлици и да заживеят там. Дърводелецът Дани Ноулс планира да построи дървената си хижа с голи ръце. Самотната майка Тифани Алън иска да отгледа 8-годишния си син в отдалечена планина, заобиколен от природа и диви животни. Морският капитан Грег Гейбриъл има гледка за милиони от своя остров, но трябва да си превозва всичко с лодка. Ветеранът от войната Джим Джоунс привлича стар приятел от флота да му помогне да избере своето парче земя, но нещата не потръгват добре.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини