От х:

Днес в x:

Младежът, пребил сестра от „Пирогов“, бил в секта

Младежът, който преби медицинска сестра в „Пирогов”, а след това се самоуби, най-вероятно е бил замесен в секта. В това се съмнява баща му.

„Когато беше докаран от мен и майка му и хоспитализиран в клиниката по токсикология, момчето не беше агресивно. Имаме и видиоклип, можем да го докажем”, заяви бащата на Калоян Милев пред NOVA. В болницата му направили изследвания и се оказало, че 18-годишният младеж е пушил марихуана. В болницата го завързали за леглото, но, според бащата, не защото е бил агресивен. Той смята, че синът му е бил замесен в секта. Той обаче попита кой е отвързал неговото дете.

Шефът на „Пирогов” проф. Асен Балтов обясни, че това е възможно и друг път се е случвало. „Понякога те са като Худини – успяват да направят невъзможното”, заяви проф. Балтов.  

Не може да каже и какво е причинило агресията към медсестрата.

„Петима охранители са постоянно на работа в „Пирогов”. Най-вероятно са били на изходите и входовете на болницата”, заяви Балтов.

По думите му когато младежът се е опитал да напусне клиниката, е разбил датчиците за предупреждение за пожар, поради което се е включила алармата, а охранителите са тръгнали да видят какво се случва.

Сестрата пък изобщо не е успяла да натисне паник бутона, който е мобилен и е бил в престилката ѝ. Предстои потърпевшата да бъде оперирана днес.

Източник: novanews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини