От х:

Днес в x:

Мъж с опасност за живота след катастрофа в Хасково, такси рани клиентка

60-годишен мъж е с опасност за живота след катастрофа на булевард „Съединение“ в Хасково, съобщиха от областната дирекция на МВР. Пострадалият е откаран за лечение в хасковската болница в ранния следобед в събота. Според лекарите е със субтурален хематом в мозъка и контузия на главата. Настанен в неврохирургично отделение на МБАЛ-Хасково с опасност за живота, но е контактен.

Първоначално мъжът заявил пред медиците, че е паднал. Впоследствие пред полицаите пък казал, че е пострадал в катастрофа. По-късно е изяснено, че инцидентът е станал на булевард „Съединение“ в областния град, където пострадалият е блъснат от лек автомобил Фиат с водач 44-годишен мъж от село Зорница. Шофьорът на колата не е уведомил контролните органи за случилото се. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

През уикенда е пострадала чакаща на пиаца за такси 66-годишна жена. Тя е ударена от 50-годишен водач на таксиметров автомобил Дачия в събота около 20:30 часа на улица „Стара планина“ в Хасково. След преглед в болницата е установено, че пострадалата е фрактура на лява подбедрица. Образувано е досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ба
    Бай иван какаванина
    14 0
    20:27, 30 окт 2017
    Прави впечатление че пешеходците започнаха да пресичат улиците където им скимне и БЕЗ да се ОГЛЕЖДАТ е това е голямо нахалство
Последни новини