От х:

Днес в x:

Хасковлийка катастрофира с джип на път към горящата си къща

Изображение 1 от 3

    Хасковлийка катастрофира с джип, докато дава газ към горящата си къща. Инцидентът стана около 16 часа днес. Возилото ѝ се беше забило челно в микробус по черна уличка в района на фурна „Маркони“. Пострадали при инцидента няма, само материални щети. Това заяви жена, която обезопасяваше улицата, поставяйки светолоотразителен триъгълник. Тя коментира, че инцидентът е станал вероятно заради стреса, на който е била подложена шофьорката на джипа.

    Докато водачката береше ядове покрай инцидента, екип пожарникари беше пратен да потушава пожар в луксозната ѝ къща край ул. „Георги Китов“, намираща се също във вилната зона в „Кенана“.

    Според комшиите, от жилището се появило задимяване. Не стана ясно обаче дали е имало пожар. Пред къщата се появи мъж, който заяви, че нищо не се е случило.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (14)

    • 1
      НАП да направи проверка на случея.Заслужава си , интересни неща ще излязат
    • 2
      Ол
      Оля
      31 -25
      18:56, 24 окт 2017
      Злобни и завистливи хорица винаги ще има !
    • 3
      Аа
      аааааааа
      14 0
      20:08, 24 окт 2017
      коя е тази госпожа?
    • 4
      Ке
      КЕНАНЕЦ
      22 -3
      20:28, 24 окт 2017
      На Марчо Райчев от РАКОМСА -къщата и булката
    • 5
      Ки
      кифбанмекгеврек снаб оод
      15 -5
      21:38, 24 окт 2017
      За завиждене и е на тая пръла Ми това не е къща а резиденция
    • 6
      Ди
      Диди
      16 -14
      00:10, 25 окт 2017
      Ееееее не спряхте да занимавате хората с чужди несгоди.Храните завистливия хасковлия. Само постни новини и злобни изказвания.
    • 7
      Sa
      SASED
      33 -18
      07:50, 25 окт 2017
      Потресена съм от злобата и зависта за пореден път. Да ви успокоя - вие НИКОГА няма да имате "резиденция", защото мисленето ми и мокъкът ви не по-голям от семка - зачатък. Коментарите са ви злобни, защото жената има мерцедес, ако имаше ЗАС - щяха да са подигравателни - та искам да кажа, че каквото и да е , вие пак ще злобеете на гърба на другите и е жалко за вас, защото така живеете един нищожен живот, дори паразитите имат повече роля в света от вас. И... желая ви всичкоооо "най-хубаво", дори и да забогатеете, за което злобеете най-много, ПАК няма да се щастливи, защото пак ще гледате в живота на някой друг.
      П.С. - очаквам семката ви да роди нещопо-качествено след този коментар, по-цветно, да видим до къде може да стигнете
    • 8
      Мо
      Монолит
      15 -11
      10:29, 25 окт 2017
      Жалко за хората, как няма да катастрофира, като на "Кенана" няма една улица по реда си. Жалко за тях , че няма на близо обект на Стаматов и "Монолит", приятелчето на бай Бентливанов, ако имаха тази щастлива случайност улицата им щеше да е с нов асвалт.
      • Ян
        Янков
        15 -6
        11:45, 25 окт 2017
        Е, малко тъпичко ти се получи, ама -нищо де ,ще ти простим!
        Ти май не знаеш, че по този път се отива и до резиденцията на милият ти Г.Иванов? Та нима той не беше четери мандата кмет, и защо не я оправи тази почти централна , за вилната зона улица?
        Ще ти кажа, за да не се главоболиш. Направиха се няколко опита, узунджовсият ******, да направи широка улица. Но, искаше да вземе от дворовете на всички вили .Да те питам - ако на теб ти отнемат няколко квадрата от двора, без обещетение , ти как ще реагираш?
        Не ми отговаряй, не ми се четат простотии!
    • 9
      Jh
      JHB
      8 -6
      12:06, 25 окт 2017
      Аз ако съм ще си дам парче от двора, за да стигам до къщата си като бял човек, от бяла европейска държава, а не по калта, както в Русия или Африка
    • 10
      Iv
      ivan
      4 -7
      14:23, 25 окт 2017
      Другарю пак си забравил да си пиеш хапчетата. Добре, че не обвини и Путин за палежа.
    • 11
      Ko
      koki
      13 -4
      14:45, 25 окт 2017
      как не ви е срам дано да е наред жената какви са тези коментари,искам да ви кажа нещо много важно на тези който злобеят,доскоро и аз бях като вас бях недоволен от всичко и от всички,все винях другите никога не бях аз виновен,тоя има хубаво кола,ония има хубава вила....и прочие и прочие......Да ама какво правех аз по този въпрос.....ми нищо виках си майната им........аз никога няма да имам така или иначе,ДА ама НЕ, спрях да се занимавам със хорските работи и да ви кажа има страшно голяма промяна в мисленото и начина ми на държание поне според мен......нито ме интересува кой какъв е нито как мога да го стигна......гледам мен си и друго не ме интересува......пробвайте споделям ви го защото може на някой от злобеещите да им е от полза
    • 12
      Jh
      JHB
      6 -5
      17:02, 25 окт 2017
      Факти са това, за хапчетата си ти. В Русия, всичко извън Масква е до кръста кал!
    Последни новини