От х:

Днес в x:

Ето какво ще разглеждат общинските съветници на предстоящата сесия утре

33-ото редовно заседание на Общински съвет - Асеновград ще се проведе утре, 25 октомври. В проекта за дневен ред са включени общо 38 точки, минали през постоянните комисии по общинска собственост, устройство и развитие на територията на общината, бюджет и финанси и по здраве и социални дейности.

Съветниците ще чуят няколко докладни записки от зам.-кмета Тамер Бейсимов относно oтдаване под наем и на удължаване на срокове на наем на обекти-публична общинска собственост, находящи се на Oбщинския пазар, докладни от зам.-кмета Петър Бояджиев за разрешаване изготвянето на ПУП за промяна предназначението на земеделска земя в града, в Мулдава, Горни Воден за "жилищно застрояване" и други.

Ще се гласувати отчетите на общински бюджет`2016, на сметките за средства от ЕС на община Асеновград към 31.12.2016 г., на инвестиционната програма, общинския дълг и годишния финансов отчет за м.г.

Една от точките в проектодневния ред касае предстоящо кандидатстване на Асеновград по процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ "Втора комбинирана процедура за проектиране и изграждане на компостиращи инсталации и на инсталации за предварително третиране на битови отпадъци" по Оперативна програма "Околна среда 2014-2020 г."

Последните по ред предложения са от зам.-кмета Мария Вълканова и са за отпускане на средства на семейства с репродуктивни проблеми за ин витро процедури, на учениците, които пътуват от селата за града, и еднократни социални помощи на асеновградчани в затруднение.

Сесията ще започне в 09:00 часа в зала 601 на Общината.

Asenovgad.NET ще излъчва заседанието онлайн в рубриката "Мултимедия".

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини