От х:

Днес в x:

Канализация изби след дъжда и вмириса бул. “Илинден”

Изображение 1 от 2

    Канализацията на ул. “Житница”, пресечка на бул. “Илинден”, изби тази нощ след дъжда, отмести капака, а на мястото е пълно с фекалии, навярно животински. Вонята там е ужасна. За това сигнализираха читатели на Haskovo.net, които изпратиха и снимки.

    По думите им това се случвало за втори път, при предишния силен дъжд канализацията също избила и кръстовището се задръстило с нечистотии, а миризмата била ужасна. Хората предполагат, че в някоя от къщите наоколо се отглеждат животни и отпадъците се изливат в канализацията. Освен това отместеният капак на шахтата създава предпоставки за нещастен случай, смятат хората. Най-малкото колелото на някой автомобил може да хлътне в шахтата.

    От ВиК Хасково заявиха, че веднага изпращат екип на мястото, за да отстранят проблема. От водното дружество обясниха още, че ако някой отглежда в района нелегламентирано животни, сигналът трябва да бъде отправен към друга институция – община или агенцията по храните.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      До
      Добри Талибанов
      28 -4
      09:47, 24 окт 2017
      Ще предам за проблемът на ОП „ Екопрогрес“
    • 2
      Бо
      Бобри Монаков
      9 -5
      09:59, 24 окт 2017
      Я, тука мога да наклепам ВиК, шахтата е кръгла, май тия бяха на Марков. Не че знам особено, аз кмет ли съм турист ли съм?
    • 3
      Чо
      Чококо
      8 -2
      10:17, 24 окт 2017
      А за неканализираното дере, което е под ул"Каменница" защо нищо не се пише, цял живот ни заливат фекалии, не само днес. Днес нямаше път за минаване, деца ще потънат в отворена шахта, пълно безхаберие!
    • 4
      77
      777
      4 -2
      12:11, 24 окт 2017
      Пълни глупости! От години никой не гледа животни, не само на Житница, а и в квартала.
      • Чо
        Чобанина
        5 -2
        13:13, 24 окт 2017
        От къде са животинските ***** тогава ?
    Последни новини