От х:

Днес в x:

Куп медали за „Виолена“ и „Мега спорт“ от Международен турнир по аеробика

    Изключително силно представяне направиха състезателите на хасковския клуб „Виолена“ в 8-мия Международен турнир по спортна аеробика Plovdiv cup. Два златни медала в най-трудната възрастова група мъже и жени завоюва Тихомир Баротев, доказал се в Световни и Европейски първенства. Състезателят на хасковския клуб заслужи златно отличие в индивидуалната надпревара, както и в категория групи, заедно с още четирима състезатели от пловдивския клуб "Аеробика-АМД.

    Изключително представяне направи и Селин Шефкет в групата на 9-11 г., която от 70 състезатели на полуфиналите завоюва 3-то място, но на финалите остана 6-та.

    В групата на 15-17 г. голямо постижение реализира тройката Нели Ташева, Яна Колева заедно с Весела Вукова от Самоков за 4-тото място. При конкуренция от 17 групи при 9-11 г., групата от Селин Шефкет, Рая Русева, Тиана Заркова, Кристина Ванчева и Дара Стефанова се класира 6-та на финалите.

    Другият хасковски клуб по аеробика “Мега спорт” завоюва шест финала и спечели 3 медала. Румен Янакиев се класира втори в индивидуалната надпревара и заедно с Антония Филипова спечелиха сребърен медал при двойките. Дамла Арабаджи и Александър Ангелов се класираха пети с индивидуалните си съчетания, а в категория двойки спечелиха бронзов медал.
    Групата в състав Арабаджи, Ангелов, Русинова, Янкова и Янева се класираха шести. При девойки старша възраст състезателката Християна Кайрякова остана на крачка от влизането на финала.
    “Представянето беше отлично и състезателите показаха много добро ниво на подготовка”, казаха от ръководството на „Мега спорт“.

    В надпреварата участваха над 450 състезатели от 15 държави.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини