От х:

Днес в x:

Четири катастрофи през уикенда, 26 годишен пострада

Общо четири пътни произшествия са станалина територията на Смолянска област, едно от тях е с ранен, а другите с материални щети.

26 годишният С.Н. от маданското село Дирало е пострадал, поради невнимание на 18 годишен водач зад него. На 21.10.2017 г. около 22.00 ч. на разклона Черна – с. Ардино, лек автомобил „БМВ“, управляван от С. Н. намаля скоростта и спира на платното за движение. Автомобилът, движещ се зад него също „БМВ“, управляван от 18-годишния младеж от  Мадан, не успява да спре, при което се блъска в задната част на спрялото МПС. От сблъсъка е пострадал водачът на спрелия автомобил „БМВ“ – С. Н., който е с комоцио, болки в гърдите и гърба, настанен за наблюдение и лечение в МБАЛ - гр. Смолян, без опасност за живота. Използвани са обезопасителни колани. Местопроизшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

Другите три пътнотранспортни произшествия без пострадали, с материални щети са възникнали на 20 и 21.10.2017 г. на територията на ОД МВР Смолян. Едно е станало в община Девин, другите две – в община Смолян. 

СмолянБГвести.нет

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини