От х:

Днес в x:

Отслужиха водосвет за празника на Св. Иван Рилски в недовършения храм в Орфей

Изображение 1 от 4

    Тържествен водосвет за празника на св. Иван Рилски отслужи отец Никола днес в недовършения храм в хасковския квартал Орфей. Църквата носи името на светията.

    На тържеството се събраха десетки граждани, някои от които пуснаха своята лепта в кутията за дарения. Отец Никола е председател на Настоятелството на храма и заяви, че след приключване на ритуала днес са събрани 320 лева.

    Събирането на средства за доизграждане на храма върви доста мудно, досега са събрани едва около 30 000 лева. По предварителни изчисления довършването на църквата ще струва между два и три милиона лева.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Пр
      Предизборни лъжи
      10 -1
      18:21, 19 окт 2017
      Га лъгаха предизборно гербаджии и дедко беливанов и фърляха лъжи наляво и надясно , хасковлии зяпаха удивително. Има да чакате църква..... то не става с празни лафове и лъжи
    • 2
      Кв
      КВАРТАЛ ОРФЕЙ ПИТА
      11 -2
      18:53, 19 окт 2017
      Къде са таня запрананова председателката на общинския съвет и солташак на владиката,къде е кмета пенсионер срам за Хасково, дупетатката евгения ангелова перачката на парите на баща си цигарения трафикант
      Къде са тия,, добри,, хора които ни излъгаха! Добри в далаверите и лъжите !
    • 3
      Мъ
      мълчаливата депутатката де
      10 0
      22:54, 19 окт 2017
      ДУПЕТАТКАТА евгения аНГЕЛОВА може да я видите на паметник курдисана, на възпоменание на някой погинал, на купон, на фризьор за допълнителна косица, на пистата с матора, на кафето или симпозиум... пък лъжата й е първа дружка нали е от герб и с боко, така де има от къде да цица.. Защо я нямаше тук на този свещен празник ??? Няма удобства, няма го Добрев иииииииииииии на кой да се показва... Виж само да знаеше, че ще я снимат щеше да дотърчи! Някой да си спомня или да ми припомни, какво е направила тази съгражданка от Америка за хасковлии или града. НИЩО, КАТО ВСИЧКОТО НИЩО, КОЕТО МИСЛИ И СИ ВЯРВА, ЧЕ РАБОТИ И СЪЩЕСТВУВА!
      • Ав
        Автор
        9 0
        08:20, 20 окт 2017
        Продаваше тухли по 10лв. на празника на Хасково. Не стигнаха ли за довършването на църквата? То най-добре, който има излишни тухли да иде да ги вгради там, че иначе не виждам нещо да се е направило.
      • Of
        Of
        1 -5
        11:21, 20 окт 2017
        Депутатката Евгевия гласува ветото на президента и... Виж коментара
    • 4
      Сл
      Сланинко
      6 0
      11:31, 20 окт 2017
      Като гледам колко малко са събраните пари а колко са необходими за изграждане на църквата съм убеден че там църква никога няма да има Да питам --------колко лева е дал делянчо евгения областния меглена тренд балкански биляна Транспортната консула гл архитектка баща и антончо даниел гаргов росито тия хора ни правят хептен на глупаци щяли да поставят кутия за дарения Къде ще е кутията --в офиса на ГЕРБили в този на даниел или на тенчо лилянов
    Последни новини