От х:

Днес в x:

Рестартираха поръчката за видеонаблюдение в Хасково, отварят офертите на 25-и

Обществената поръчка за изграждане на видеонаблюдение в Хасково е рестартирана.  Припомняме, че процедурата бе спряна на 21 септември със заповед на кмета Добри Беливанов заради жалба, с която се оспорва заповедта на градоначалника за откриване на обществена поръчка.

Причина за рестартирането пък е отказ на комисията за защита на конкуренцията да образува производство по подадената жалба.

Спирането на процедурата доведе до промени в нея – вместо на 27 септември, офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 25 октомври. Останалите условия остават същите.

Общата стойност на поръчката без ДДС е 305 000 лв.

Предвижда се изграждане на ситуационен център и системи за видеонаблюдение на 8 входно-изходни точки на Хасково, 32 кръстовища и 8 точки в централни градски части, паркове и площади. Изпълнителят трябва да поеме гаранционното обслужване, както и обучението на служителите.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Пи
    Питам си
    12 -2
    10:03, 19 окт 2017
    И какво прави сега Минко Ангелов
    • Па
      парите са важни
      5 -4
      12:16, 19 окт 2017
      И нека Минко Ангелов започне да лапа сега! Винаги всичко е свързано с пари. А когато не е свързано с пари, значи е свързано с много пари.
  • 2
    Ян
    Янков
    9 -3
    10:34, 19 окт 2017
    Браво,похвално решение .От години питам , защо вече поставените камери ,не работят. Надявам се, след преминаване на конкурса, да заработят. Доказано е, че при видеонаблюдение, нарушенията са по-малко, а нарушителите - санкционирани.
    Само не ми стана ясно, как така, комисията за защита на конкуренцията ,отказва да си свърши работата. Г-н Кмете, кой я назначава тази комисия, и пред кого се отчита тя? Ако е пред Вас, или Общински съвет - уволнете ги, поради неизпълнение, на служебните им задължения. Ако е пред друг орган - сезирайте го, с настояване за същото. И ако е възможно, публикувайте им имената, на тази комисия!
    Адмирации ,за това толкова дълго чакано решение.
  • 3
    Ян
    янко митев
    4 0
    13:01, 19 окт 2017
    Ха ха ха комисията с председател **********...ха ха ха че тя досега не е видяла в общината нито един конфликт на интереси....само дето цял свят ги видя! ********** ********** папкаш ли? Папкаш ли?

Още новини

Последни новини