От х:

Днес в x:

Пожар изпепели къщата на Ценко Симеонов

    Огънят в сградата на ул. "Дунав" 17 е лумнал късно снощи. Изпепелено е абсолютно всичко - покъщнина, мебели, документи, телефони, дрехи, пари. Къщата, която се намира до завод "Асенова крепост" е на Ценко Симеонов, известен с интереса си към уфологията, религията и езотериката. "Беше страшно, гореше като факла", споделят очевидци на огнения ад. Снощи Симеонов е пренощувал в автомобил, а роднините му са били прибрани от милосърдни съседи.

    В потушаването на огромните пламъци са се включили 3 противопожарни автомобила, един от които от Пловдив. За щастие, пострадали хора няма, но огнената стихия не е пощадила абсолюютно нищо в дома. Това е и причината асеновградчани да се организират в социалната мрежа, за да помогнат кой с каквото може на останалите без покрив техни съграждани. Посуда, дрехи, обувки, финансови средства или каквото и да е друго, което би било в помощ на Симеонов и семейството му, засега се носи на място на ул. "Дунав" 17. Обмисля се обаче идеята да бъдат поставени кутии за дарения на няколко места в града.

    Източник: asenovgrad.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ти
      Тихомир Иванов
      0 0
      14:48, 3 яну 2019
      Само едно малко уточнение - една година по-късно къщата не е докосната, още е крайно опасна, има опастност да се срути и при най-малкия сняг.
    Последни новини