От х:

Днес в x:

Осем пияни и трима дрогирани шофьори засечени само за уикенд в областта, трима от тях в Асеновград

В участъка между Пирдоп и Клисура карловски полицаи установили, че 43-годишен мъж от Стамболийски автомобил Мерцедес с 2,65 промила.

В Пловдив, на ул. “Димитър Талев”, с 2,91 промила бил хванат 22-годишен водач на товарен Форд от Марково. Негов 61-годишен съсед се бил качил в джипа си БМВ също след употреба на алкохол – 2,19 промила, и на бул. “Христо Ботев” предизвикал катастрофа с материални щети, блъскайки отзад лек автомобил Форд.

С над 2 промила алкохол в кръвта бил и 27-годишен пловдивчанин, засечен зад волана на Фиат на кръстовище между бул. “Цариградско шосе” и ул. “Удроу Уилсън”.

В Асеновград служителите на реда са хванали трима водачи на леки автомобили, които били под въздействието на спиртни напитки. 42-годишен се бил качил във Фолксваген с 2 промила, 64-годишен управлявал Пежо с 1,84 промила, а 54-годишен бил във ВАЗ с 1,77 промила.

Колегите им от Първомай пък се отзовали на сигнал, че на ул. “Орфей” БМВ се блъснал последователно в паркирано Ауди и в бетонен стълб. На място 23-годишният шофьор от града бил тестван с дрегер за алкохол, резултатът показал над 2 промила.

Междувременно в Пловдив, Брезово и Карлово след употреба на наркотици с автомобилите си били задържани 40-годишен мъж и младежи на 23 и 24 години.

Срещу всички извършители са започнати бързи производства.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини