От х:

Днес в x:

11 °C

Тийнейджър от Хасково в полицейска гонка заради дрога

Тийнейджър от Хасково и приятелите му спретнаха гонка с полицейски патрул, вероятно за да се отърват от наркотични вещества в колата си. Екшънът, като за снимки в Холивуд.

Хасковлията, който е и шофьор на автомобила, е и неправоспособен водач, показала последващата проверка.

Гонитбата започва в неделя малко след 14.30 часа на разклона за село Стамболийски в посока Харманли, когато шофьорът на Рено с английска регистрация дава газ вместо да отбие, както е дадено указание със стоп палка от патролиращите полицаи. След обратен завой на пътя с висока скорост колата отпрашва в посока Пловдив. Автомобилът е последван от полицейския екип, който усетил по предното стъкло на служебния автомобил трополене от ситно вещество. Това ги усъмнило, че лицата в колата правят опит да се освободят от забранени вещества. Полицаите продължават подаването на звукови и светлинни сигнали за спиране на Рено-то. В село Горски извор, преследваната кола завива наляво по черен път и се отправя в посока село Гарваново. В крайна сметка гонката приключва, след като полицаите откриват автомобила изоставен в земеделска нива. По-късно са установени и младежите, които са били в колата – 19-годишният неправоспособен водач и две момчета на 18 и 19 години, както и млада жена на 21-годишна възраст.

При обиска на задната седалка на колата е намерена електронна везна, но не са открити забранени вещества.

От полицията съобщават, че по случая е образувано досъдебно производство, съставени са актове по Закона за движение на пътищата, свалени са и регистрационните табели на колата. Работата по случая продължава. 

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Он
    ончо
    58 -1
    10:54, 16 окт 2017
    Възниква въпросът как 19-годишен неправоспособен водач не може да бъде догонен от полицията с чисто новите им автомобили и уж професионални водачи...
  • 2
    Ха
    хаха
    26 -1
    14:01, 16 окт 2017
    професионални водачи? хахахах... Та, те незнаят кога се пуска мигач.
  • 3
    An
    angel
    15 -1
    15:44, 16 окт 2017
    Ами като са хвърлили всичко от колата в движение как ще им намерят нещо.Такива директно в ареста,за какво им е електронна везна в колата? Все повече младежи се занимават с това ,защото няма наказание,хващат ги и си пущат.
    Те полицаите им са приятели, затова ги пущат.Явно е бил техен човек и ги е пуснал да си ходят, що не проверят полицая,който уж ги е гонил- на кой от тримата е приятел. Иначе голямо преследване е било от Стамболийски та чак до Горски извор и по нататъче дори……..
  • 4
    Ве
    Веселяк
    8 0
    19:59, 16 окт 2017
    Хаха браво бе тигри, със сирени чули буците да тракат, намерили колата в нива...тези буци май са били с крила!
  • 5
    Др
    Дрифтаджия
    5 0
    07:59, 17 окт 2017
    Моля ти се те куките не могат да си спазват правилника за движение който трябва да налагат че и да карат бързо 40 % от тях не могат да направят обратен на двулентов път камоли да гонят кола обърни внимание как взимат завоя за влизане в кат как не спазват предимство и мигачите не съществуват за тях

Още новини

Последни новини