20 °C

Мистериозно: зарязаха катастрофирал джип БМВ в Бадема

Катастрофирал преди дни джип беше зарязан на тротоар в хасковкия квартал Бадема. Автомобилът БМВ X5 беше изоставен в тревната площ пред 3-ти блок. Видимо произшествието с колата е станало на друго място, тъй като около нея нямаше следи от удар или от спирачен път.

Край разбитата кола стоеше мъж, който вероятно е шофьорът, но той категорично отказа всякакви подробности за случилото се. Живеещи в блока казаха, че джипът стои на тротоара поне от седмица, но не заеха как се е озовал там. Те недоумяваха защо собственикът не си го е прибрал толкова дни.

На място обаче пристигнаха и криминалисти, които очевидно търсеха по-сериозни нарушения. От налепените стикери по предното стъкло на колата става ясно, че е преминала годишен технически преглед, което предполага, че трябва да е с български номера. На земята до джипа обаче беше паднала табела с чужда регистрация.

Междувременно пък от Общинска полиция бяха залепили стикер на страничното стъкло за глоба с фиш в размер на 50 лева за това, че колата е паркирана в тревните площи. Едва днес в ранния следобед джипът беше откаран с пътна помощ.

От областната дирекция на полицията в Хасково на този етап не дадоха подробности по случая.

Анета Кутелова 


7 Коментара

Хороскоп за 22.07.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини