От х:

Днес в x:

16 000 касови бележки участват в новия сезон на Лотарията на НАП

НАП даде официален старт на втория сезон на Лотарията с касови бележки от днес, съобщиха от Агенцията. 16 000 фискални бона, регистрирани за броени часове след старта, вече участват в новия сезон на томболата. Двойно по-голям шанс за спечелване на награда имат участниците, които са плащали с банкова карта и освен касовата си бележка, са регистрирали бележката от ПОС терминала.

Играта ще продължи една година, а голяма награда този път е 50 000 лева. 2000 лева данъчните ще дават всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. Всяка седмица някой ще печели и предметна награда на стойност приблизително 1000 лева.

Първият късметлия от данъчната лотария ще бъде изтеглен през месец декември тази година в сутрешния блок на БТВ. В жребия ще участват всички бележки, регистрирани до 19: 59 ч. на 17 декември 2017-та и издадени след 1 януари тази година включително.

Потребителските профили на участници от първия сезон на Лотарията са вече активни и те могат да въвеждат бележки с вече създадените права за достъп. Всеки нов потребител трябва да създаде еднократно свой профил в сайта www.kasovbon.bg, като всеки участник може да въвежда касови бележки без ограничения. За да се регистрира касов бон, трябва да се попълнят три елемента: дата, час и стойност на покупката. Колкото повече фискални бонове в профила има всеки, толкова по-голям е шансът му за награда, каза още от Агенцията. От офиса на НАП в Хасково напомниха, че хората трябва да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.

В първото издание на Лотарията, което приключи в края на 2016 г. , бяха регистрирани над 51 милиона касови бележки на стойност над 670 млн. лева, а големият победител, който получи лек автомобил беше Иванка Кавъркова от Панагюрище с касов бон за 1.80 лева. Близо 4000 хасковлии също играха за награда в първия сезон с общо 1 236 000 касови бележки.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Къ
    Кънчо
    1 -1
    10:52, 11 окт 2017
    Малко е! Чакаме и други сюпризи за участващите - танц на кола он подходяща нападжийка, и подобни! Ега ти смешниците - разиграват тото! Икономиката затъва с всеки ден, обаче хищникът НАП пропорционално озверява!
Последни новини