От х:

Днес в x:

Шест зарязани на обществени места коли отидоха принудително на паркинг

Шест коли, зарязани от собствениците си на обществени места, са принудително вдигнати от специализираната фирма за скрап, с която община Хасково има договор. До крайната мярка се е пристъпило след като е изтекъл възможния за доброволното им преместване срок, разпореден в общинската Наредба за управление на отпадъците. Автомобилите са вече на репатриращ паркинг, на който ще останат още две седмици, като последна възможност да бъдат потърсени от притежателите си. Ако това не се случи в 14-дневния срок те ще бъдат разкомплектовани.

В акцията на Общината за разчистване на старите автомобили, зарязани по тротоари и междублокови пространства са обозначени с предупредителни стикера 55 автомобила.

30 от собствениците на трошки, които са предупредени официално, вече са ги преместили, коментираха от общинската администрация

3 месечен е срокът за реакция, който започва да тече от поставянето на стикера. При неспазване на посочения срок се преминава към принудително преместване на специализирания паркинг, напомнят контрольорите.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

  • 1
    Ас
    аскувлия
    6 -1
    16:55, 6 окт 2017
    В междублоковото пространство на Ком има един зарязан бял микробус от зимата ако не и по-рано.
  • 2
    Бе
    Беливанов
    9 -9
    17:14, 6 окт 2017
    Спокойно граждани!Всичко ще се оправи!Само не трябва да се бърза!Полека, полека.Като му дойде времето.
  • 3
    12
    123
    2 -1
    19:59, 6 окт 2017
    На ул. Беласица срещу пресечката на ул. Вихър има една бяла трошка паркирана на тротоара.
  • 4
    Ve
    Verato
    1 0
    20:36, 6 окт 2017
    на Кирил и Методий 112 има едино Тико сто повече от 7 година
  • 5
    Ар
    арменката
    0 -3
    21:03, 6 окт 2017
    стоил от въгларово ли дига колите тоя измикяр няма да се наяде .
  • 6
    Ка
    КАТ
    3 0
    00:19, 7 окт 2017
    На тротоара до руската стои на един крак едно желязо ПОВЕче от година ,прекрасна гледка към вилна зона
  • 7
    Ев
    Евертъна
    0 -5
    05:43, 7 окт 2017
    Аз съм разкъсван между любимеца си Рафаел Надал и... Виж коментара
  • 8
    Ев
    Евертъна
    8 -3
    05:46, 7 окт 2017
    Наздраве от Лондон!

    Малко предистория: през пролетта на 2012 г., когато Делян Добрев го натъкмиха за министерското кресло в енергетиката, вадейки неизвестното и скандалното за министрите, извадих крайно нелицеприятни факти от биографията му в телевизионното си предаване и в профила си:
    ---- 1. неистинска, фалшива американска диплома. Изнесох и документи, че в базата данни на Висшата атестационна комисия не фигурира като човек с акредитирана диплома, в данните на НАЦИД на Министерството на образованието фигурира, но без да се е подписал на бланката, не е подписал и декларацията за вярност на данните, които дава (вероятно да не му потърсят при скандал съдебна отговорност както на „калинката” Калина Илиева на фонд Земеделие, която аз също разкрих, а чак след това – немците и едва след немците - родните медии и политици)
    ---- 2. хакерска атака с чуждестранен произход, заличила архива на университета му, когато започнах да вадя документите. Разследвана от ФБР.
    ---- 3. период на „редовно студентство” в САЩ, съвпаднало с плащани осигурителни вноски у нас и работа тук, по същото време в България.
    ---- 4. скандал в САЩ. Неговия близък приятел Тасев (син на голям енергиен „спец” у нас и защитник на АЕЦ) се оказа бос на най-голямата мрежа за наркотици в Ню-Йорк (осъден там). Тасев-младши освен най-близък приятел на бъдещия роден депутат беше осигурил като футболен мениджър и футболното му поприще – платен играч в онзи американски ВУЗ, дето го бил „завършил”. На процеса срещу Тасев се изнесе, че той е ползвал менажираните от него футболисти като куриери на наркотици и пласьори, както и като фигури за зарибяване. Със старта на тази история Делян Добрев се оказа в България.
    ---- 5. дейност като ръководител на родната „Нютон България финанс” – един от консултантите на проекта АЕЦ „Белене”. Фирмата предлагаше различни "екстри".
    Например тази : "В състояние сме да приемем временна или действителна роля на главно изпълнително лице, главно оперативно лице или главно финансово лице", осъществяваше "срещи с лица от държавната и общинска администрация... и преводи (финансови - за кого?! - цитирам според офертите й). Веднага след разкритията ми фирмата изчезна, сайтът й беше закрит и повече нищо не се чу за нея.
    Значи Делян Добрев се оказа според парите му консултант на строежа на АЕЦ-а, ала според говореното му - негов противник! Та затова не вярвайте толкова на политиците ни.
    ---- 6. Делян Добрев беше изп. директор на голямо инвестиционно акционерно дружество за строителство на имоти, в които съдружник му е бил един от най-големите контрабандисти у нас – осъдения под европейски натиск, макар и символично Тенчо Лилянов.
    ---- 7. Делян Добрев имаше разни връзки с разни хора и фирми чрез свързани лица – от тимаджиите до чистотата (там с фирма Титан).
    ---- 8. завършил е у нас мениджмънт в хасковския филиал на УНСС - не с блестящ успех и с маса поправителни изпити.
    И т.н., и т.н., и т.н , и т.н.
    Естествено, бях оплют. От неавторитетни и от авторитетни медии, от авторитетни и не толкова авторитетни колеги.
  • 9
    До
    До арменката...
    3 -1
    09:28, 7 окт 2017
    Стоил като те пореше като прасе не мрънкаше а сега те е яд . Да ,ама не е Стоил от Въгларово който вдига колите а Динко -Моргата до ”Ерозията” . Фирмата се ”Калисто” . А ти арменке стой си там в тая дупка на ул.Цар Освободител” и си гледай работата.
  • 10
    Св
    свидетел
    2 -1
    10:34, 7 окт 2017
    пич, самия факт че си фен на евертън, говори колко си тъп. ходил съм в щатите при делян когато беше студент. момчето работеше на 3 места. твоите факти можеш да си ги навреш на Куман отзад. Когато си тъп, то е за цял живот. Така че не ни занимавай с каунските ти номера. е, заради такива тъпанари като тебе на хасковлии им е излязло име....
  • 11
    Съ
    Съсед
    0 0
    14:08, 7 окт 2017
    На ул.Лозенец от година е паркирана със спаднали вече гуми една червена количка....ей така още в началото на ъгъла с ул.Ал.Стамболийски си седи.Така ли никой цяла година не я видя????
  • 12
    Съ
    Съдед
    0 0
    00:22, 8 окт 2017
    На ул. Видин 9 ,пред вход " Г" има червена кола , която не е в движение от няколко години,защото собствениците са в чужбина.
Последни новини