От х:

Днес в x:

КРИБ – Хасково подкрепи с декларация Делян Добрев

Изображение 1 от 2

    Управителният съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) – Хасково се присъединява към декларацията на КРИБ в подкрепа на Делян Добрев в качеството му на експерт в областта на енергетиката. Това става ясно от разпратено до медиите съобщение.

    В него се посочва, че през годините Добрев е доказал своя професионализъм и познава добре проблемите на сектора. От КРИБ подчертават, че благодарение на работата на Добрев са предприети мерки за оздравяване на българската енергетика и се е дало възможност в сектора да се работи реално в конкурентна среда.

    „Ние твърдо вярваме, че отстраняването на Делян Добрев ще наруши създадения вече баланс между държавата, бизнеса и обществото. Абстрахирайки се от неговата политическа принадлежност, ние сме категорични, че оттеглянето му ще бъде своеобразен удар за българската енергетика, за подготвените реформи в сектора и конкретно за регион Хасково“, пише в декларацията.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Go
      Go4o
      2 0
      10:57, 4 окт 2017
      Кой си ти бе мишок ? Излез на светло, кажи кои са членовете на управтения ти съвет и кого от града представляваш ? Или се притесняваш да не излязат някои "кумо-братовчедски връзки" с подкрепяния местен вожд.
    • 2
      Ди
      Димитровградчанка 1981
      3 0
      14:58, 4 окт 2017
      Стефан Димитров да не си пъха носа там където не му е работата. Да си гледа кошничката в Евроферт и Неохим и да не се меси там където не му е работата.
    Последни новини