От х:

Днес в x:

Младежкият център отваря врати във вторник, представят 15 школи

    Младежкият център в Хасково отваря врати утре. От 16 до до 19 часа във вторник деца и родители ще могат да посетят 15-те школи, за да видят отблизо заниманията в тях и да направят своя избор.

    Дейностите бяха представени и днес от директора на Младежкия център Снежана Михайлова. Кратки разяснения за заниманията направиха и някои от ръководителите в присъствието на зам.-директори на училища и учители.

    Една от школите с дългогодишна история е тази по „Етнография и история“. „Годишно през нея минават по около 70 деца, започвайки от 4 клас. Освен да се обучаваме, ние се възпитаваме на зачитане на традициите и българското“, каза ръководителят Нели Арнаудова. Колежката ѝ от театралната школа Румяна Георгиева пък призова присъстващите учители и зам.-директори на училища да насочат към школата деца, които според тях имат артистични заложби.

    В Младежкия център има още доста школи – „Астрономическа обсерватория“, хор „Орфей“, детски танцов ансамбъл „Южняче“, детска вокална група „Орфейче“, „Младежки дейности“, „Млад еколог“, „Балетна школа“, Клуб по фотография“, „Мажоретен състав“, Превантивно-информационен център по наркотични вещества“, „Музикална школа“, „Hip Hop/Street dust dance“ и детска танцова група „Регетон“.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      Мл
      Младеж
      1 -4
      16:52, 2 окт 2017
      Превантивно-информационните центрове по наркотични вещества в цяла България са част от общините и към общините...???
    • 2
      Ti
      titi100
      14 -7
      17:15, 2 окт 2017
      Най-накрая и намериха работа на тази Снежана.Браво, "страхотен" директор на Младежкия,нито има понятие от дейности,нито от деца,нито ценз,за западен език и дума не може да ства...Вря се тук-там...и накрая-директор по хасковски!!!
    • 3
      Са
      Самолета
      3 0
      21:57, 2 окт 2017
      А дейноста Авиомоделизъм защо я няма.
    • 4
      Бр
      Братовчеда
      14 -1
      22:26, 2 окт 2017
      Снежана Михайлова е от основателите на ГЕРБ-Хасково! Тя е от "дрийм- тийма " на Д. Добрев и заедно с И.Панайотов са от капацитетите на ГЕРБ в сектор образование ! Жалко че напусна Спортното училище! Дано размисли и се върне в училището като Директор! Без нея Спортното закъсва!!!
    • 5
      Пе
      ПЕТЯ
      2 -3
      10:30, 3 окт 2017
      И колко пари струва посещението на някоя от школите? Дали са достъпни за хората?
      • Шк
        Школите
        4 0
        13:43, 3 окт 2017
        Петя, ти от кой град си??? Школите са безплатни и са достъпни за хора...за животни обаче се плаща!!!
    • 6
      E как
      2 0
      14:03, 3 окт 2017
      може,трябва да има и шсола по шахмат.Задължително!
    • 7
      Ол
      олеле
      5 -2
      14:25, 3 окт 2017
      повдига ми се от тия герберастки деятели и тъпотии
    • 8
      Ср
      срам и позор за кмете........
      3 0
      18:34, 3 окт 2017
      А на мен ми се повдига от Красьо от превантивния център, дето кмета го назначи и върна тоя е болен мозък него трябва да лекувате слепи ли сте не виждате ли какво прави с ивето въжарска и не само тоя с винарско образование техник винар , а сега кмета да го вземе в общината за секретар боже боже събери си вересиите..................срам и позор
    Последни новини