От х:

Днес в x:

Анкета: хасковлии пишат двойка на местната власт

52.3процента или 450 участници в анкетата на Haskovo.net поставят оценка слаб 2 на двегодишното управление на община Хасково. В допитването са предложени оценки по шестобалната система – от 2 до 6.

22.6на сто или 195 читатели оценяват местната власт със среден 3. Оценка добър 4 ѝ поставят 10.8процента или 93-ма читатели.

С много добър 5 са я оценили 7.2на сто или 62-ма читатели. Според 7.1процента или 61 участници в анкетата местната власт получава оценка отличен 6.

В допитването са участвали общо 861 души. Анкетата няма представителен характер, дава само обща представа за нагласите в обществото.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (21)

  • 1
    Чо
    Чобанина
    38 -8
    11:40, 3 окт 2017
    За несправяне с проблема с бездомните песове - една голяма двойка !!! Марди !!!
    • 63
      63728е8
      62 -24
      12:24, 3 окт 2017
      Правите внушение като се опитвате да очерните кмета като го изкарате, че не се е справил с управлението. Пишем 2 на родата и кумата не на Беливанов. За бай Добри 6+
    • Чо
      Чобанина
      15 -2
      15:25, 3 окт 2017
      Никого не очерням бе градски, факт е че общинските марди нищо не направиха с този проблем !
  • 2
    Ни
    НикМик
    84 -4
    11:56, 3 окт 2017
    Сега е редно да направите и анкета дали гражданите на Хасково застават зад Делян Добрев или смятат, че всички обвинения са основателни! Нека Хасково се изкаже по въпроса, а не само кметовете и партийните членове да се събират на богопоклонничество пред Цветанов. Ако наистина сте независими направете анкетата. Иначе за всички ще е ясно, че от ГЕРБ са ви наредили да направите тази анкета сега.
    • 12
      123
      19 -1
      16:12, 3 окт 2017
      Прав си,след като снощната среща не беше открита за всички граждани,поне анкета направете!
    • Не
      Незапознат
      4 -2
      20:33, 3 окт 2017
      По добре че не беше открита.Щяхте да видите това за което обвиняват бившите комунисти.Стройни редици от герберчета с не дотам единно мнение събрани под заплаха че ако не присъстват ще бъдат изключени от партията.За да не би случайно пък някой да получи амнезия и да забрави мястото и часът на срещата се изпращаха и СМС-и.
  • 3
    Дя
    Дядо Щукар
    56 -3
    12:23, 3 окт 2017
    Кръшков виж какво пише Ник Мик Ха сега да видим имате ли дупе да нахправите анкета дали хасковлии подкрепят маминото момченце делянчо нали сте евроатлантическа медия
    • Ни
      НикМик
      15 -1
      13:12, 3 окт 2017
      Имало такава анкета.Вече гласувах. Добре е да ги съобщават тия неща защото много хора подминават.
    • Аз
      аз
      22 -2
      13:18, 3 окт 2017
      Като гледам тази анкета сигурно гласуват роднините.......най-вече.
  • 4
    Bl
    blabla
    14 -6
    12:42, 3 окт 2017
    2 защото в анкетата винямаше по-ниска отценка
  • 5
    Ед
    Един от Хасково
    28 -5
    13:09, 3 окт 2017
    Аз им пиша 6-ца,защото за 2г.направиха доста неща,които ще се запомнят и най-вече ограбването,с което се хвалят.Е,те това е в нашия роден град,който расте и от 80 000 е вече 35 000.
  • 6
    Ха
    Ха
    29 -4
    13:40, 3 окт 2017
    Цветанов дошъл да сондира мнение, ами да пита гражданите на Хасково, а не облъчените от ГЕРБ в града. К*Р за Делян и родата му.
  • 7
    Ра
    Райна Княгиня
    24 -2
    13:51, 3 окт 2017
    Снощи имаше среща на кметове и членове на ГЕРБ с Делян Добрев и Цветан Цветанов. По ФБ лайф успях да видя за какво всъщност са се събрали тези хорица. Голям процент от тях бяха в трета възраст. Имам чувството, че присъстваха там с неясна идея. Обвинения към кмета или молба Добрев да остане. Къде да остане? Какви обвинения? Питам .
    Появи се и братовчедката, която каза , че кметът не правил оперативки. И с това се изчерпа участието й сред бурни аплаузи. За "лошия кмет" заговориха като предател на национално партийно ниво. "Обвиненията" бяха като истерична мелодрама,напомняща на един познат 45 - годишен десен модел. Добрев подчерта, че "няма сестра".
    От днес:"Йончева ме тормози, бих променил номинацията на кмета, ако можех. Много хора ме подкрепиха, по ФБ, по телефона, което ме радва." Това каза Добрев по "България он еър". Как да не се радваме?!
    Радвате ли се?
  • 8
    Ni
    Niki
    5 -28
    15:44, 3 окт 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 9
    12
    123
    6 -3
    16:10, 3 окт 2017
    Е,защо двойки,нали двамата напуснали зам.кметове бяха много добри и всичко е благодарение на тях,ей неблагодарни хора сте бре?!
  • 10
    Хю
    Хюстън
    7 -2
    17:21, 3 окт 2017
    „Кумгейт“ и в „Булгартрансгаз“? 03 Октомври 2017, 16:13 Изпълнителният директор на дружеството Георги Гегов бил мъж на депутатката от ГЕРБ Теодора Георгиева, а двамата заедно кумували на съпартиеца й Александър Ненков и съпругата му Пламена БСП категорично и ясно отхвърля модела „Кумгейт“ – политически и роднински обвързан модел за функциониране на местната власт с цел финансови и други изгоди. Това обяви заместник-председателят на Народното събрание и депутат от левицата Валери Жаблянов. „За нас темата не е нова. Става дума за старателно и дълго време изграждано взаимодействие между органите на ГЕРБ на централно и местно ниво с цел монополизиране на социалното и политическо пространство“, заяви Жаблянов, според когото в управляващата партия има зависимости и обвързаности дори отвъд местната власт. „Този модел деформира политическата демокрация в България и влияе върху резултатите от изборите на всички нива“, допълни Валери Жаблянов. Социалистите изнесоха информация за шуробаджанащина и в държавната компания „Булгартрансгаз“. Според тяхната схема председателят на управителния съвет на „Булгартрансгаз“ и зам.-председателят на надзорния съвет на дружеството Владимир Митрушев са назначени благодарение на Делян Добрев. Изпълнителният директор на дружеството Георги Гегов бил мъж на депутатката от ГЕРБ Теодора Георгиева, а двамата заедно кумували на съпартиеца й Александър Ненков и съпругата му Пламена. Пламена била служител в „Булгартрансгаз“, а Александър е син на Юлия Ненкова, която на свой ред е председател на Комисията за защита на конкуренцията (КЗК), обясниха от БСП. Брифингът на „Позитано“ 20 мина без присъствието на председателката Корнелия Нинова. Отсъстваше и депутатката Елена Йончева, която бе основен източник на информация около скандала с фамилните назначения на гербера Делян Добрев в община Хасково. По-рано Добрев обяви, че е внесъл оставката си в деловодството на парламента. Той се закани да съди Йончева заради нейните твърдения за нагласени обществени поръчки. Парламентаристите от ГЕРБ обаче ще гласуват против оставката на своя съпартиец. Те ще получат съдействие и от НФСБ, чийто лидер и вицепремиер Валери Симеонов също заяви, че не подкрепя оттеглянето на Добрев от Народното събрание. Активът на управляващата партия в Хасково пък настоява Делян Добрев да остане депутат и началник на структурата в града. Почти всички местни организации на ГЕРБ в страната излязоха с декларации в подкрепа на Добрев. В същия дух бяха изказванията на водача на депутатите Цветан Цветанов и на шефа на парламента Димитър Главчев. Социалистите пък застанаха зад позициите на Елена Йончева, която бе сред първите, дали гласност на шуробаджанащината в общината. Очакванията са депутатите да започнат утрешното си пленарно заседание именно с оставката на Делян Добрев.
  • 11
    Хю
    Хюстън
    14 -2
    17:22, 3 окт 2017
    Кумово хоро и в Ивайловград – кметица, чичо и, синът му, братовчедката… и отново Делян Добрев 03 Октомври 2017, 16:15 Кумово хоро и в Ивайловград – кметица, чичо и, синът му, братовчедката… и отново Делян Добрев Срещу кметицата Диана Овчарова има образувани няколко досъдебни производства Чрез системата за съобщения на Фейсбук, получихме следното писмо за роднинско-приятелски „дрийм-тийм“ в Ивайловград. Пускаме го без никаква редакция: Здравейте, в Ивайловград е същата схема, кметицата е от ГЕРБ, чичо и е общински съветник от началото на демокрацията и е местния феодал /който назначава последните кметове в града/ , като допреди 5 години бяха най-върлите комунисти, но бяха изритани от партията и станаха от ГЕРБ, зам.кмета на общината също е роднина на кметицата и е близък на Делян Добрев, директорката на финансовия отдел е братовчедка на кметицата и племенница на въпросния чичо – Златил Хаджиев, синът му е кмета в сянка /той е близък приятел на Деляна Добрев/ и нищо не се случва без неговото одобрение, казва се Даниел Хаджиев. Фирмата която ремонтира пътищата е „Евро път 2005“, в която участие има единия от кадровиците в Хасково, ежегодно на фирмата се плащат между 600 – 650 хил.лв. за ремонт на пътищата, като реално свършената работа е в пъти по-малко – плащат се пари за пътища който не са ремонтирани с години. Срещу кметицата Диана Овчарова има образувани няколко досъдебни производства, като по едното и бе връчена призовка за привличане в качеството и на обвиняем през март 2016г., но под натиска на Делян Добрев и окръжния прокурор на Хасково се подмотоват и все още не е привлечена с оправданието, че се чака някаква експертиза вече повече от година. Вчера на протеста в защита на на Делян Добрев бяха принудени почти всички служители на общината в работно време да отидат на протеста в Хасково. Примерите за безчинствата са хиляди и няма как да ви ги напиша, но хората са обезверени и притиснати до стената, защото срещу тях се упражнява непрекъсната репресия. Ако можете да дадете гласност или да ни насочите към някой който да ни помогне ще сме ви задължени, защо започнахме да се изчерпваме, сезирали сме всички възможни институции, но до момента резултата не ни удовлетворява!!!
  • 12
    Ба
    Бах
    6 0
    17:40, 3 окт 2017
    От всяко дърво свирка не става.
  • 13
    Bi
    bivol.bg
    15 0
    19:27, 3 окт 2017
    Мама и тате надзирават добре ли строи зетя

    Един от договорите за строителен надзор е за обект, който се санира от фирма на зетя на Делян Добрев. Това е „Сграда с административен адрес гр.Свиленград, кв.Изгрев, бл.8” в Свиленград, за която фирмата „Еко Традекс Груп“ има договор за саниране на стойност 1 707 081 лв.

    Както Биволъ вече писа в предходния материал, фирмата „Еко Традекс Груп“ е собственост на съпруга на братовчедката на Делян Добрев – Даниел Гаргов и на Тенчо Лилянов. И двамата са бивши съдружници на Добрев от периода преди той да стане депутат, а впоследствие министър. Братовчедката Росица Гаргова е Директор на дирекция „Финансово-счетоводни дейности и бюджет“ в община Хасково. Даниел Гаргов пък е общински съветник на ГЕРБ в Хасково и председател на Комисията за бюджет и финанси.

    От пресцентъра на ПП ГЕРБ отговориха на запитване на Биволъ, че не виждат в тези роднински връзки потенциален конфликт на интереси.

    Фирмите на Гаргов и Лилянов са спечелили обществени поръчки за над 100 млн. лева, а специално в програмата за енергийна ефективност „Еко Традекс Груп“ е в топ 3 на фирмите, получили пари от бюджета според проучване на Медияпул.

    И кумец заместник-кмет в строителството…

    Биволъ установи, че и зам.-кметът на община Хасково с ресор „Строителство“ Евгени Консулов е приближен на Делян Добрев. От 2006 до 2008 г. двамата са в УС на Сдружение „Агенция за подпомагане развитието на малкия и средния бизнес“ регистрирано в Хасковския окръжен съд.
  • 14
    Ек
    Еко Крадец Груп
    8 0
    21:31, 3 окт 2017
    Направи ми впечатление как в цялата страна се явили в нета привърженици на делянча - хасковския остап бендер Те били твърдо за него Този случай го свързвам с масовия протест в всички соц страни по повод задържането на конгоанеца патрис лумумба когато по всички краища на соц лагера включително и у нас денонощно се крещеше ----свобода за патрис лумумба--- и сега цялата Гербаджийска пасмина в страната под диктовката режисирана от физкултурника цвъки крещи --ние сме зад делян а той си е един обикновен хасковски катил
  • 15
    Ki
    KIN
    2 0
    10:21, 4 окт 2017
    Хасково написало двойка на местната власт! Чия е местната власт?Всички възлови позиции са на ГЕРБ.Кметът е член на ГЕрБ,шефовете на отдели са членове на ГЕРБ(роднини),половината от общинарите - също.Общинските съветници от другите партии дремят.Обществото реагира чак ,когато се получи скандал.И се разделя - "за кмета" или" за Делян" ,а те са от една и съща партия!Йончева не е престанала да се изявява по всички телевизии.Какво стана с водата,бе Йончева?Обеща да се справиш ?U
Последни новини