От х:

Днес в x:

ГЕРБ в Кърджали застава зад Делян Добрев

Областната структура на ПП ГЕРБ в Кърджали застава категорично в подкрепа на Делян Добрев. Това бе изразено в политическа декларация, която публикуваме дословно:

ДЕКЛАРАЦИЯ

Областната структура на ПП ГЕРБ в Кърджали стои твърдо зад Делян Добрев и призовава централното ръководство на партията да не приема оставката му. Настояваме кметът на Хасково Добри Беливанов да се оттегли, за да бъде решен справедливо един морален казус, в който единствената вина на Делян е, че се предовери на неподходящ човек. Протестираме категорично срещу опитите на БСП да влязат в управлението на община Хасково през „служебния“ вход, поругавайки личността на Делян Добрев и неговото политическо бъдеще. Един способен, доказал се човек, професионалист и гражданин бе неоснователно очернен, благодарение на скалъпеното от политици-еднодневки активно мероприятие. БСП няма моралното право да бъде арбитър на конфликта в Хасково. Оставката на Делян Добрев е доблестен акт и проява на мъжество. Тя е отказ от участие в един политически маскарад, режисиран от БСП, в който на хората услужливо се натрапва звучната българска дума „шуробаджанащина“ и също толкова услужливо се пренебрегват заслугите на Делян като депутат и министър за възраждането на Хасково и напредъка на страната ни като цяло. Да бъде приета оставката му би означавало да се примирим с упражняването на власт под натиск и да приемем за нормална политическа практика жигосването на успешните хора в България. Човек като него не може и не трябва да бъде жертван заради котерийните домогвания на левицата и конформизма на един провален общински кмет.

Цвета Караянчева, областен председател на ПП ГЕРБ – Кърджали, народен представител и заместник-председател на 44-то Народно събрание

Красимир Хаджиев – областен административен секретар на ПП ГЕРБ

Лидия Асенова – общински председател на ПП ГЕРБ Кърджали

Димитър Кадиев – общински председател на ПП ГЕРБ Момчилград

Ервин Хасан – общински председател на ПП ГЕРБ Джебел

Румен Младенов – общински председател на ПП ГЕРБ Кирково

Леман Али – общински председател на ПП ГЕРБ Черноочене 

Съби Узунов общински председател на ПП ГЕРБ Ардино

Асен Тюрдиев – общински председател на ПП ГЕРБ Крумовград

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини