От х:

Днес в x:

Два страхотни винтидж кавъра (видео)

Винтидж нещата са на мода сега и затова е малко неудобно да се каже, че нещо е ново. Винтидж нещата трябва да са стари, макар това да не изчерпва всичко. От друга страна добра музика звучи по нов начин, при който постулатът е модното не е модно… Като оставим настрана модата, предлагаме ви два страхотни винтидж кавъри, единият е записан съвсем наскоро, другият е сред най-гледаните.

Винтидж в случая с тези песни е изпълнението. Друга особеност е, че е заснето с една камера без монтаж, оркестърът е акустичен, вокалът – автентичен, песните – култови, но от съвсем друг стил в музиката. Казано накратко – стари супер парчета се изпълняват в стил от още по-стари времена. Резултатът е страхотен, за което имат немалка заслуга гласовете на дамите – Майя Сайкс и Хейли Рейнхард.

Като блус от Ню Орлиънс звучи винтидж кавърът на Don't Stop на Fleetwood Mac.

Creep на Radiohead пък звучи като да е изпята от Елвис Пресли, в гореща женска версия. Това е второто ни предложение. Ако ви е харесало, можете да продължите със следващите след него, които сме подбрали в плейлиста в YouTube.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини