От х:

Днес в x:

Делян Добрев: Извинявам се на Хасково за Беливанов, вербуван е от червен бизнесмен

Изображение 1 от 3

    Извинявам се на гражданите на Хасково, че предложих Добри Беливанов за кмет. Бил съм жестоко заблуден и нося цялата отговорност за тази грешка.

    Това заяви тази сутрин в студиото на Нова телевизия депутатът и областен лидер на ГЕРБ Делян Добрев.

    Той участваше в дебат с депутатката от БСП Елена Йончева, която му отправи обвинения за кадруване в общината. Йончева изброи близките на Добрев във властта в Хасково – двама заместник-кметове Милена Трендафилова и Евгени Консулов, с които били съдружници, братовчедката му Росица Гаргова, шеф на финансовата дирекция в администрацията, съпругът ѝ Даниел Гаргов, шеф на комисията по бюджет и финанси в ОбС, кумът му, който е председател на Общинската избирателна комисия (тук Йончева бърка – шеф на общинската избирателна комисия е Пламен Лечев, а на Районната избирателна комисия – Георги Димитров, кумец на Добрев).

    Делян Добрев репликира, че единственият му роднина в общинската администрация е Росица Гаргова, негова първа братовчедка. Съпругът ѝ Даниел Гаргов е не назначение, а е избран първо от хората на изборите за общински съветник, а после от ОбС за шеф на комисия.

    За двамата заместник-кметове той потвърди, че са близки, но никога не са били съдружници. Също така потвърди, че е настоявал те да бъдат назначени за заместници на Беливанов, защото са част от екипа на ГЕРБ, ангажиран с изпълнение на предизборните обещания. По думите му те са оставили работа с многократно по-високо заплащане, за да дойдат в общината.

    Делян Добрев заяви още, че кметът Добри Беливанов е „вербуван от червен бизнесмен и решенията не се вземат в общината, а другаде“. „Червеният бизнесмен“ бе назован – Иван Стаматов, който по думите но Добрев водил градоначалника на екзотични екскурзии и почивки.

    В избухналата в последните дни истинска война между ГЕРБ и кмета Добри Беливанов липсва позицията на градоначалника, макар че той отговори писмено на нападките на ГЕРБ, които го обвиняват в провал на управлението му.

    Но има и други въпроси, като например назначенията в общината и дали е бил подлаган на натиск за тях, както и тиражираните в общественото пространство твърдения за нагласени обществени поръчки за близки до ГЕРБ и Делян Добрев фирми, както и други наболели въпроси.

    За съжаление през последните месеци кметът отклонява настоятелните искания за интервю, но Haskovo.net ще продължи да настоява след завръщането му от отпуск за отговори на тези въпроси, които вълнуват града.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (86)

    • 1
      Ке
      КЕНАНСКИЯ МАЙМУН
      120 -12
      08:37, 28 сеп 2017
      Разпищовили се мутри и бейове ,
      що си мислите че сте безсмъртни и вие и вашите семейства :))) :)))
      • Да
        Дар
        80 -15
        08:57, 28 сеп 2017
        Кмета е заложена лимонка още преди изборите.
      • Ya
        Yanko
        168 -17
        09:04, 28 сеп 2017
        Забележете!!! Братовчетка му Гаргова и Биляна-секретар и куп други негови назначения като началници и т.н нямат и един ден опит в държавна администрация!!! Същите тези некадърни хора поискаха и натискаха насила кмета да се уволнят и бяха уволнени хора, назначени с опит и стаж за позицията си, защото пречеха на комплексарните братовчвдки, кумове, партийци, сватове...
      • Ст
        стига глупости
        24 -144
        09:10, 28 сеп 2017
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • Пи
        писна ни от вас
        96 -5
        09:32, 28 сеп 2017
        Хасково не вярва на сълзи!
      • Най-добрият кмет на гр хасково--г-н Георги Иванов - хасковлии--ще го изберем отново за такъв!!
      • Ко
        колега
        44 -10
        19:15, 28 сеп 2017
        Деляне,Делянее-бог те наказва.Чаках този ден ,ти си игра с хляба на много хора,След изборите масово изгони от работа хората от омраза към Иванов и им отне залъка ,какво ти пречеха всеки си гледаше работата.Никога Иванов след избори не е гонил хората въпреки ,че знаеше кой е гласувал против него
      • По
        Пончо
        19 -1
        22:41, 28 сеп 2017
        Чакай бе, малкият! Стаматов не е ли от някое БЗНС? Нали като такъв влезе по едно време в НС? Но даже и да кажем, че е комуняга, ти и твоите авери не правехте ли далавери с комунистката Дора Янкова за боклука на Смолян? И как поемаш вината? Подай си оставката и бягай да трасираш еко пътеки в Странджа-Сахара!
    • 2
      Х
      Х
      193 -23
      08:39, 28 сеп 2017
      Стига глупости, измиват си ръцете пак. Толкова ли не можете да бъдете мъже и да кажете Да сгрешихме, Да ние сме виновни. Защо пак други са ви виновни. Делян добрев - мишка номер 1
      • На
        нали точно това казва
        18 -19
        09:05, 28 сеп 2017
        ти четеш ли какво пише
      • Х
        Х
        95 -2
        10:39, 28 сеп 2017
        Да чета, чета пак поредните глупости. Извинявал се, че подкрепил човек които бил вербуван от червен бизнесмен. Добре де първия ми въпрос към г-н Добрев е ако информацията му е вярна има ли някакви доказатества и защо чак споменава за това...(или е просто поредната лъжа)
        не се ли замисляте, че когато народа почне да плюе герб, герб си намират извинение или най-редовното - косвена жертва
      • Ма
        мастикаджия
        41 -4
        17:59, 28 сеп 2017
        Баща ти ще се извини ли ,че окраде ВиК ?
    • 3
      Pp
      ppp
      111 -3
      08:47, 28 сеп 2017
      Каквото и да се говори винаги става дума за ПАРИ
      • Въ
        вън от Хасково и Бъ;гария
        109 -9
        09:27, 28 сеп 2017
        Aбе стига сте ни занимавали с жалките персони на фалшиви политици. Истината е, че потопиха Хасково същия този делян добрев и неговата грешка беливанов. Останалото е фалш. Да се махат и двамата и герберстките им протежета далеч от хасково и от българия. Разсипници нагли!
    • 4
      Из
      избирател
      239 -13
      08:47, 28 сеп 2017
      Наглец от управляващите си назначил цялата рода из общината, и то не само за да взимат заплати, а да гарантират обществени поръчки. И в оправдателните си 5 минути по Нова ТВ (които познавайки Бойко Борисов, прогнозирам, че са заключителните му в политиката) същият индивид с вид на плачещо дете от предучилищна група потвърждава, че лично той е назначил двамата заместник-кметове на Хасково, защото "това е нормално". Голяма част от тези случайно събрани от кол и въже хора имат сериозен ментален проблем - те наистина вярват, че това е нормално и не виждат вина в себе си. Те си мислят, че държавата и общините им принадлежат безусловно. Техни са. За тези хора (не само в Хасково) Законът за обществените поръчки не е правен инструмент за честно избиране на най-добрите оферти, а законово гарантиран механизъм за "подбор" на "правилните" кандидати. Често - с най-високата цена и най-ниското качество. Които прибират по над 50% комисионни, наемат по 2-3 подизпълнители и на този, който е накрая на веригата и върши цялата работа, дори и не му плащат. А огромната част от народа продължава блажено да спи пиянския си сън. Запитайте се, приятели, вие как се съпротивлявате на всичко това, както правите?
      Жалко. Бяхме нация на велики личности, които бяха готови да умрат за род и Родина, а станахме сбирщина от шушумиги, които са готови за коричка хляб да плюят на всичко и на всички, в това число и на себе си. Без извинение.
      • Ас
        ася
        21 -141
        09:22, 28 сеп 2017
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • Из
        избирател
        158 -6
        09:26, 28 сеп 2017
        Тоя дебил, дето си признава как "кадрувал", има ли обяснение как се "кадруват" длъжности на висши държавни служители - секретар на община, директори на дирекции - за които конкурсът е задължителен? Конфликт на интереси е най-меката оценка. Защото това е друго - търговия с влияние, корупция по дефиниция. Ако имаше прокуратура в тая страна, де ...
      • Ха
        Хасковлията
        65 -3
        10:15, 28 сеп 2017
        БРАВО!!! Изключително точен и интелигентен коментар! Моите поздравления! Благодаря Ви за това.
        А на по-долу пишещата "ася" , мога само да съчуствувам - менталните проблеми , в много случаи ,са нелечими!
      • Ha
        has
        22 -17
        12:13, 28 сеп 2017
        Г-н Избирател, ще се спра само на епилога на Вашия коментар. Може би ние с Вас не сме били родени, когато "велики личности са били готови да умра за род и Родина", аз съм малко над 60г.. Тези, които сега се наричат социалистическа партия, направиха всичко възможно те да си отидат, като за някои направиха това физически, защото свободния духом е неуправляем, а сега желаят да бъдат моралния стожер. .Представяте ли си в Германия наследниците на Национал-социалистическата партия ( тази на Хитлер) да прави събори и да критикува г-жа Меркел!
    • 5
      Ка
      какво искате повече да каже
      27 -93
      08:51, 28 сеп 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Св
        Светла Табакова
        44 -30
        09:20, 28 сеп 2017
        Жоро Гела зам.кмет ей сега ще видите вие даже вече черпел и нареждал на дядо добри как да упралвява. И като пишете сега ще ви видя как ще ревете когато парвенютата влязат в общината и почнат с дребните рушветчета каквато им е практиката.
    • 6
      Го
      гост
      104 -11
      08:53, 28 сеп 2017
      БУНТ, НАРОДЕ!!! Всички вън от общината!! Хасково не гласува за това! ИСКАМЕ НОВИ ИЗБОРИ!! Алчни крадливи копелета! В гроба ли ще ги носите тия пари. Без тях и длъжностите ви никой няма да ви погледне. КОМПЛЕКСАРИ! Съсипахте града ! Хасково вече няма вид на областен град, а на областно село ! И Хю Хефнер беше Плейбой № 1, ама и той умря и нищо не взе със себе си, нито милионите, нито някое от неговите плейбой зайчета ....
      • За
        за балъци ни вземаш
        66 -54
        09:00, 28 сеп 2017
        ти май за бившия кмет говориш. Щото той се наяде здраво.Сегашния кмет направи някакви смешни далавери и Герб го разнищиха за това и го дадаха на прокуратурата. Мандата трябва да си се изкара до края под зоркия поглед да не се правят нови далаверки. Стария кмет е за затвора. Запомнете го един път завинаги. На колкото и трола да плаща хасковлии не го искат.
      • Ме
        Местен
        113 -7
        10:52, 28 сеп 2017
        Сегашния кмет направил смешни далаверки? Бъркаш се. Сегашния кмет спира далаверките на герб и затова сега са настръхнали срещу него. Делян Добрев като толкова милее за Хасково защо не стана кмет? Защото иска друг да опере пешкира. Много бързо забрави от къде е тръгнал в областна администрация Хасково и кой му беше тогава началник. Добрев много добре знае какъв човек е Беливанов защото доста поработи при него ама сега не им изнася че не е такава марионетка каквато те искаха и веднага им е виновен.
        Истината е, че нашите депутати не работят за нас, а за себе си. И докато това е така няма да има оправия.
        Като се казва в една стара българска поговорка " Когато атовете се ритат магаретата теглят"
    • 7
      Ра
      Райна Княгиня
      87 -3
      08:54, 28 сеп 2017
      Отново използват противоборството между комунизъм и демокрация, което вече е крайно изхабено от употреба. Това ли са аргументите за прегрешения на Д. Беливанов? Дайте ясни индикации, че не мислите хасковлии за глупаци. Регистрирайки общественото недоволство, виждам повече въпроси и недоверие към партийните назначения. Това поведение е вече известно на хората, преситени от лъжи и груба игра на политическата сцена. Няма излизане...
    • 8
      Ve
      Verato
      118 -21
      09:05, 28 сеп 2017
      Най накрая льсна истината.Мишока Делянчо не е успел някъде да вкарабкаться свои хора и сега искат да свалят непослушният кмет.Добри Беливанов е честен човек.X
    • 9
      Бс
      БСПар
      135 -12
      09:06, 28 сеп 2017
      Иван Стаматов никога не се допитвал до официалното ръководство на партията, кого да вербува и кого НЕ.„Червеният бизнесмен“ не е член на БСП Хасково. Това ДД трябва да го знае много добре. Нека не отклонява ОБЩЕСТВЕНОТО ВНИМАНИЕ към БСП. Кашата която надробиха, да си я сърбат САМИ.
      • Ха
        Хасковски избирател
        21 -60
        09:14, 28 сеп 2017
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • Бс
        БСПар
        100 -11
        09:21, 28 сеп 2017
        Явно на вас ГЕРБаджии трябва да се повторя. Не отклонявайте общественото внимание към бсп. Кашата която надробихте, си я сърбайте сами.
    • 10
      Ке
      КЕНАНСКИЯ МАЙМУН
      101 -9
      09:06, 28 сеп 2017
      ИНТиЛиктуалците от герб
      превърнали общината в
      месокомбинат за суджук :)))
      ...
      • Jo
        John
        68 -5
        09:54, 28 сеп 2017
        един светофар им светна червено и им развали зелената вълна към суджука, и реват щот` са гладни цели 2 минути!!!
    • 11
      Ха
      Хасковски избирател
      42 -58
      09:09, 28 сеп 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 12
      Ха
      Хасковлия
      113 -22
      09:13, 28 сеп 2017
      Стига Г-н Добрев.Г-н Беливанов не е корумпиран,известен е с морала си и затова хората гласуваха за него!Като антипод на предишния Кмет.Той му беше заместник Кмет в първия му мандат и напусна още първата година в несъгласие с политиката му.Ако гледахте не собсвения си интерест,а подкрепяхте г-н Беливанов,ГЕРБ щеше да спечели симпатиите на хасковлии.Аз съм симпатизант на ГЕРБ и се възмущавам от поведението Ви,защото това смъква доверието в ГЕРБ!
      • На
        наивен ли си
        40 -23
        09:23, 28 сеп 2017
        или си много заблуден. Хубаво огледай хората които назначи Беливанов и честно си кажи мнението за тях. виж ги хубаво, няма нужда да казвам повече. Назначени са не защото могат или са професионалисти. Назначени са за да им се отблагодарят. Събрани са всякакви некадърници .... хубаво ги огледай и сам прецени
    • 13
      Ди
      ДИВан
      95 -12
      09:17, 28 сеп 2017
      Хайде сега, човека не им играе по свирката и веднага вербуван е от червен бизнесмен.
      Бля бля.
    • 14
      Ма
      МАНГО
      77 -4
      09:21, 28 сеп 2017
      Обикновенно отговорност се поема с ОСТАВКА!
      Жалкото е, че не сме обикновенна държава.

      Кой ще поеме отговорност за "супер" ремонта на И.Рилски - след първия дъжд и 30% от плочките на двора загуриха хоризонталната си позиция? Колко деца и родители трябва да получат травми, за да СИ МРЪДНЕ НЯКОЙ д-то?
    • 15
      Ст
      стига лъга бе
      11 -34
      09:25, 28 сеп 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 16
      ??
      ??!
      109 -8
      09:31, 28 сеп 2017
      Добрев, късно е да се извиняваш! Когато уволняваше колко семейства разплака?! Безумните ти назначения забатачиха работата та Общината! Колко назначени от теб и Герб са специалисти и отговарят на заеманата длъжност? Какъв е стажа им по специалността? Преди работата се вършеше от шепа хора, а сега щатовете са увеличени петкратно?! Разточителните командировки на част от новоназначения персонал кой ги заплаща? Какъв опит натрупаха от тези задгранични командировки?
    • 17
      41
      418562
      19 -50
      09:50, 28 сеп 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Ba
        bax mama mu
        26 -10
        10:17, 28 сеп 2017
        Аман от тролове. Видовден дойде и се видяха големите ***** които сътворихте
    • 18
      09
      09.09.1944г.
      91 -9
      09:50, 28 сеп 2017
      Мавърче, на пързалката си! Когато даваше определения за хора които дори не познаваше и съсипнаше човешки съдби ти беше добре.Сега ще изгниеш в политическото небитие мършо!
    • 19
      Lu
      Lucifer
      74 -7
      09:52, 28 сеп 2017
      Чудя се дали винаги Делянчо е толкова глупав, или днес е по-особен случай?Умът не е всичко. А във неговия случай си е направо нищо!Харесвах го. Но пък хората казват, че имам отвратителен вкус! Мисля че не трябва да се притеснява!Много други хора също не умеят нищо!Разумът му е като желязна ключалка, която винаги се захлопва при опит да намери правилен отговор!От ГЕРБ-толкова!
    • 20
      На
      На кого ги разправяш?
      96 -10
      10:04, 28 сеп 2017
      Не разбра това момченце, че колкото и да говори, хасковлии имат собствено мнение по въпроса. Беливанов не е случаен човек в Хасково, поне старите хасковлии го познават, повечето лично. Дилянчовата рода също е позната, а герберите вече са национално известни и то не с добро. Ясно е, че се пържиш на тиган Дилянчо, но каквото сам си направиш, никой не може да ти го стори. Хасково е загубен за вас. За сега няма кой да се похвали, че го е спечелил, но вие не сте сред кандидатите.
    • 21
      Ам
      аман от корупция
      109 -7
      10:08, 28 сеп 2017
      Омръзна ми да слушам сина и бащата добреви да крещят по улиците и студията, че всички сме комунисти! Това, че не лъжем и крадем като Вас не ни прави комунисти, а граждани на България! Комунистите са в болните ви мозъци и отдавна не са сред нас! Различните, милеещи за народа и страната не са с Вашата кръв и ние "простите" го виждаме и чувстваме много осезателно. Не си мислете, че като си оправите резултатите от изборите ние Ви вярваме! Не сте тези които избира народа !
    • 22
      Ба
      Баджанак
      98 -6
      10:31, 28 сеп 2017
      Заглавието трябва да бъде: Извинявам се, че нагласих роднините си на тези постове! Такава наглост няма.
      • 12
        123
        76 -5
        11:40, 28 сеп 2017
        Г-н Добрев,престанете да лъжете и манипулирате хората,не сме малоумни и сме наясно със ситуацията,стига с този театър,истината е ясна и ще излезе наяве рано или късно..
    • 23
      Сс
      ссссссссссссссс
      59 -2
      11:24, 28 сеп 2017
      че колко повече пари взимаше милена трендафилова в областна администрация-800 лева заплата, за нищо неправине, работеше собствени проектчета и нищо друго
    • 24
      Ра
      Райна Княгиня
      76 -6
      11:27, 28 сеп 2017
      Смешен плач и извинения. Бързо, бързо ви отговори народът, оставката е за вас, а не искана от вас към кмета. Прецакахте се сами. По-добър шах и мат не можеше да бъде.
    • 25
      Xx
      xxx
      35 -16
      11:30, 28 сеп 2017
      Ужас!Тримата глупаци - и Беливанов,и Добрев,и Йончева.Грам интелигентност нямат.Превърнаха родния ми град в клокочещ клюкарски казан.Пак скандал в държавата.Без суджук.Хасковска салата.И никаква,никаква грижа за гражданите.Цяло лято - никакви сведения за качеството на водата.Не ги интересува здравето на населението.Ще спра дотук и ще им тегля една цветуща...(майна).
    • 26
      Ку
      кумчо вълчо
      81 -9
      11:37, 28 сеп 2017
      Добри Беливанов да си назначи екип и да разгони всички корумпирани Деляновци!
      Вижте кой санира: Т. Бояджиев, който подари апартаментите на Цветанов, Гаргавци и компания, Антон Иванов и т. н. и т. н.Всички гербаджии се оядоха ! Такова нещо никога не е било. На Делян трябва да му е ясно, че спечелиха в Хасково не заради него! И ГЕРБ повече няма да види власт в Хасково точно заради корупцията на Делян и неговите протежета!
    • 27
      Em
      emc2
      43 -6
      11:50, 28 сеп 2017
      ГРОБ трябва да бъдат изгорени живи.
    • 28
      Во
      Волен
      29 -18
      11:55, 28 сеп 2017
      А колко хора са плакали,защото са от години безработни? Човек като е кадърен и от една работа да го махнат-ще започне на друга. Нещо,което не се случи с бившите служители на общината.
    • 29
      Во
      Вода
      54 -4
      12:01, 28 сеп 2017
      Да се извини за назначения от него директор на вик, който цялото лято ни държи без вода .Града е пропищял от него. Кой скри урановите показатели на водата. Безсрамно е да тровите хората!Като не може да кадрува добрев и ни натриса само некадърни да си стои в къщи! Не го искаме...
    • 30
      Яя
      Яяяяя
      28 -2
      12:07, 28 сеп 2017
      Феодализъм а???
    • 31
      Ив
      ИВО
      19 -7
      12:08, 28 сеп 2017
      Хубаво момче......, жал ми е за теб!
    • 32
      Da
      Daaaaa
      45 -5
      12:21, 28 сеп 2017
      Искам да питам герберастките мекеренца: Боли ли сега като ви го начукаха отзад? Хахаххааххахаххахаа. Като ви лъсна тъпата схема по националния ефир. Дето иначе всички я знаеха ама продължаваха да си затварят очите и сляпо дада подкрепят. А сега боли ли гъза? За другия път да знайте
    • 33
      Ив
      Иван
      44 -1
      12:26, 28 сеп 2017
      Господин Добрев,вие от кого сте вербуван?
    • 34
      Ас
      ася
      6 -15
      12:36, 28 сеп 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • На
        Народен вот
        14 -1
        13:35, 28 сеп 2017
        Гледай оценката на коментара и ще разбереш, ако на истина нямаш проблем!
    • 35
      Ек
      Еко Традекс
      45 -1
      13:26, 28 сеп 2017
      Стига бла бла бла!
      Всичко в Хасково ( и не само Хасково) се върти около един човек - Тенчо Лилянов!
      Всички останали са Само прислужници и сподвижници!!!
    • 36
      Хе
      Хей
      48 0
      13:27, 28 сеп 2017
      Хей, тези гербери не престанаха да се правят ни лук ял, ни лук мирисал. Вижте го този, вижте кмета на Димитровград. Не престават да лъжат, да манипулират и да правят, че винаги са прави. Така е когато моралът им е на ниско равнище. Какви майки са ги раждали. Явно е, че първите 7 години липсват от образованието им. После каквото и да са завършили, работи само за собственото им забогатяване, за игнориране на всичко човешко. Подмениха ценностите. Каква е тази партия ГЕРБ, уж граждани за Европа, а краде и не спазва законите, които са приоритет на Европейския съюз. Къде е сега Борисов да посочи на този мястото му на нарушител на закона и да го изпъди от ГЕРБ. За това силно се съмнявам, защото най-напред трябва да махне Цветанов и себе си, защото подадоха грешен тон на всички гербери. Във власта няма поне един свестен. Всичко се е юрнало да краде за последно. Нали държавата е "наша".
    • 37
      Гл
      Глупости
      42 -1
      14:01, 28 сеп 2017
      И как точно ще я поеме тая отговорност? С мезето ли? Никога повече ГЕРБ на никакви избори! Никога! НИкога! Никога!
    • 38
      Къ
      към наивен ли си
      48 0
      14:22, 28 сеп 2017
      И огледахме хората, назначени от Беливанов. И какво видяхме - че е половината рода на г-н Делян Добрев. И как ще понесе отговорността си г-н Добрев към хасковлии - той ли ще си подаде оставката "като кмет на Хасково". За това не стана той кмет, за да може друг да понесе отговорността.
    • 39
      Не
      Не е важно
      16 -18
      15:07, 28 сеп 2017
      кой ще е новият кмет. Най-важното е никога повече да не е от БСП /ДПС/
      • Бс
        БСПар
        6 -4
        21:06, 28 сеп 2017
        Обоснови се защо.
    • 40
      Г-
      Г-чо Добрев
      52 -3
      15:22, 28 сеп 2017
      Общината се тресе отдавна,откакто кмета усети,че е употребен и спря кранчето.Вие който го предложихте и наложихте с куп празни обещания/до вас беше и Цветанов/сега вкупом се отричате от него.Позор за всяка една партия.Питам ви след като скандала тлееше месеци,защо чак сега проговорихте?Явно ви трябваше време да измислите как да натопите Беливанов и това се оказа връзката му с БСП.Това са обяснения за наивници!Има още много да се учиш,егото ти пречи,хвърчеше много-падна от високо.И по-малко празни обещания те лъжи.Унищожи надеждите и вярата на хасковлии в ГЕРБ!Вън от партията,давай ОСТАВКА!
      • Бс
        БСПар
        4 -3
        21:09, 28 сеп 2017
        прочети коментар 9, преди да се излагаш публично
    • 41
      Ан
      Андонов
      36 -1
      15:48, 28 сеп 2017
      Много ми е интересно когато някой каже Поемам отговорност.В какво се изразява то нещо?Аз като поех отговорност преди време просто напуснах работа!А вие господа политици какво правите че ми е любопитно?
    • 42
      За
      За Делян Добрев истината
      43 -3
      16:17, 28 сеп 2017
      Господин Делян Добрев е добре да си спомни за старите началници.Справка от публичните регистри гласи:"Форуком Фонд Имоти" АДСИЦ -Дружеството е получило лиценз № 34-ДСИЦ/29.09.2006., издаден на основание Решение № 861-ДСИЦ от 27 септември 2006г от Комисията за финансов надзор. Съгласно Устава на "Форуком Фонд Имоти" АДСИЦ, Дружеството е учредено за неограничен срок.
      "Форуком Фонд Имоти" АДСИЦ има едностепенна система на управление.
      Органът за управление на Дружеството е Съвет на директорите. Към 31.12.2007 г. Съветът на директорите е в състав:
      • Росица Василева Гаргова - Председател на Съвета на директорите;
      • Величко Христов Минев - Заместник-председател на Съвета на директорите и независим член;
      • Делян Александров Добрев - Изпълнителен директор на дружеството
      • Тенчо Христов Лилянов - член на Съвета на директорите
      • Веселин Емилов Христов - член на Съвета на директорите
      Към 31.12.2007 г. членове на Съвета на директорите, притежаващи акции от капитала на "Форуком Фонд Имоти" АДСИЦ са следните:
      1. Делян Александров Добрев – 1,000 бр.
      2. Величко Христов Минев – 46,713 бр.
    • 43
      Ан
      АНГЕЛ ИВАНОВ
      49 -3
      16:22, 28 сеп 2017
      Жалко ,от алчност да се съсипе цял областен град!хасково е най западналият град .димитровград е в пъти по добре ,оставка на цялото ръководство на герб,пълен провал!в този град няма да остане един млад човек 20 години проспани !жалко!!!!!!!
    • 44
      Ле
      Левски
      40 -2
      16:58, 28 сеп 2017
      Добрев лъже повече от Йончева. Над 50% в областта санират фирми на Тенчо Лилянов с над 200% печалба.
      Младите заместник кметове са добри, а другите му близки са доста съмнителни, но при това правителство няма да има разследване.
    • 45
      78
      7878788888..............
      29 -1
      17:08, 28 сеп 2017
      В какво се изразява отговорността, която ще носи Д. Добрев за неправилната кандидатура за кмет? Как ще носи отговорността?
    • 46
      Ге
      ГЕРБ изгуби
      42 -3
      18:33, 28 сеп 2017
      Да ! ГЕРБ Тотално изгуби Хасково и то благодарение на Делян Добрев.
      Хората са казали - "Не започвай война , която не можеш да доведеш до края". Делянчо започна да се заяжда с Беливанов без да се усети какво прави самичък.

      Мисля , че много скоро ГЕРБ ще се дистанцират от Делян Добрев и корупциите в Общината , които той е сътворил - Свински черва!!!
    • 47
      Bl
      blabla
      27 -1
      19:16, 28 сеп 2017
      140 мил. лева инвестиций, 100 мил. лева от военните имоти. бах мама му.... чудно ми е КЪДЕ СА?
    • 48
      Тд
      тд
      10 -11
      20:07, 28 сеп 2017
      Чух в първа поликлиника разговор между възрастни граждани, които казаха че Стаматов е роднина на Президента Радев предлагам медиите да проверят ..... направо направете едно родословно дърво на всеки пост кой е шеф , кой с кой роднина, кой с кой спи и в крайна сметка и хората да са наясно ..... и нека всеки се яви на конкурс и да се види кой колко знае и дали си заслужава място , ако наистина са подготвени кадри то тогава какво е значението кой с кого важното е работата да върви .... гражданите се умориха от интриги и клюки .... казвайте ясно всичко и започвайте на чисто - все тая кой е в общината само да се работи да има инвестиции в града, да се разрасне и да му се вдигне нивото, че вървим към многооооо зле
      • Бс
        БСПар
        24 -2
        21:03, 28 сеп 2017
        ГЕРБери, не вкарвайте излишно други хора във вашата КАША.Знем, че тече акция по очернянето на президента(Иван Гарелов го каза). Сега главният въпрос е друг, и вие трябва да отговаряте пред жителите на град Хасково
    • 49
      Dd
      dddddd
      33 -1
      20:22, 28 сеп 2017
      Извикал Беливанов Димитрова и Гаргова да ги покани за тези длъжности. Ха-ха. А кой ги е препоръчал?Тогава да покани и мен. С висше образование , интелигентна , умна, ще раздавам социални жилища на "Г Кирков"на уж самотни майки с деца припознати от бащи които работят в чужбина със заплати от по 3000-4000лв.Еееее срещу малко комисионна естествено.Ще попитам г-жа Димитрова колко взема за едно жилище на Г. Кирков
    • 50
      Аз пък днес в 551 поликлиника че Кеворкян бил син на АРМЕНСКИЯ ПОП и бил агент на ГЕСТАПО Бил роден в Сирия и после заведен в софия с реактивен самолет И ПОВЯРВАХ на Тая женица тя плачеше и говореше КАК ДА НЕ и ПОВЯРВАМ
    • 51
      Су
      СУДЖУК
      30 -2
      22:16, 28 сеп 2017
      Дилянчо , стига си се обяснявал бе , посарич неден! Омирисахте орталъка! То бива наглост , ама чак ,като свински черва да ги наредиш-братчед-кум , зет-балдъза! Какъв Народен представител си ти бе , мишок !
      Всички , та и твойте покровители в София те разбраха що за стока си.И ти се нареди да разпределяш порции.И се осра.Това ли е лицето на ГЕРБ.Зависим си, като проститутка от сводника си .И Бойко скоро ще ти запали врата!
      • Да
        Да тези
        8 0
        12:36, 29 сеп 2017
        Суджук добър си.
    • 52
      Оз
      Озадачен
      17 0
      11:54, 29 сеп 2017
      Господин Добрев, след като Беливанов е вербуван от червения бизнесмен Стаматов, как така Таня Захариева е председател на Общинския съвет и доверен човек на Беливанов, при положение, че широко известен в град Хасково факт е, че тя е адвокат на същия този Стаматов от години и един от най - доверените му хора? Само на мен ли ми прави впечатление това?
    • 53
      Да
      Да тези
      15 0
      12:29, 29 сеп 2017
      Данни наистина дават отговор на много въпроси.Добре е че ги публикувахте макар че в Хасково това се знае.Сега вече го е научил и този който не знае че в България политиците не се делят на леви и десни а на крадливи и още по-крадливи.Жалко за държавата и народа съсипаха ги.
    • 54
      Яд
      Ядосана
      14 0
      15:03, 29 сеп 2017
      А заради тебе кой ще се извини на хасковлии, леке безподобно ?
    • 55
      Ту
      тупан
      6 0
      19:47, 29 сеп 2017
      Ако искате да видите мекере - погледнете снимката ,ако искате да научите ,колко тежи една пу*ка ,като срещнете Делян Добрев - дайте му един лев да се претегли на най близкият кантар.
    • 56
      Св
      Свинчо
      6 -1
      22:17, 29 сеп 2017
      Делян Добрев каза , че е съученик и на президента Радев - само дето Радев е с 15 години по-възрастен от него. Ха-ха - само кауни могат да вярват на тези глупости
    • 57
      Хо
      Хой Сплескан
      4 -1
      12:58, 30 сеп 2017
      Някой може ли да ми каже, защо в Хасково има най-много санирани блокове от цялата държава?
    Последни новини