От х:

Днес в x:

12 °C

"Wonderstruck" – първи трейлър (видео)

„Wonderstruck“ е по бестселъра на Брайън Селзник, който събра овациите на критиците. Филмът е особен и с това, че е на Amazon Studios – един от новите, дигитални филммейкъри, които работят първо за цифровите платформи за разпространение и само понякога продукциите им се разпространяват в класическите киносалони. Този по-специално ще се появи в избрани кина на 20 октомври 2017 год. Другата интересна особеност на Amazon Studios е, че се връща към ранните години на киноиндустрията, що се отнася до сценаристите. Както е било някога, студиото твърди, че врата му е отворена за сценарии, които могат да се изпращат даже онлайн, а мисията му е да прави смели, оригинални филми. Е, в този случай сценарият е по бестселър и това е определено гаранция. За автора Брайън Селзник трябва да се знае, че е също изумителен илюстратор, също и автор на красивия „Изобретението на Хюго“.

Бен и Роуз – деца от две различни епохи, тайно желаят живота им да е различен. Бен копнее за бащата, който никога не е познавал, докато Роуз мечтае за загадъчна актриса, чийто живот записва в албум.

Когато Бен открива озадачаваща следа в дома си, а Роуз вижда едно заглавие във вестника, двете деца се впускат в диренето, което им носи неочаквано откритие…

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини