От х:

Днес в x:

Най – известните влогъри в България Стан и Стефи влудиха Кърджали

Изображение 1 от 3

    Най-известните влогъри в България Стан и Стефи влудиха Кърджали. Те дойдоха вчера за да се срещнат със своите фенове в Столицата на Източните Родопи. Стотици деца от първи до шести клас блокираха паркинга пред office 1 superstore в града за да се срещнат и вземат автограф от своите любимци. В книжарницата те можеха да си закупят тетрадки, чаши, шапки с лика на влогърите. Те имаха и възможност да се снимат с тях. Срещата продължи през целия ден и завърши вечерта. Първите, които имаха възможност да получат автографи бяха братът и сестрата Антоан и Даяна Христови.

     Стан и Стефи са много популярни, заради клиповете си в Мрежата, които са на теми табу за подрастващите като „Момичетата на първа среща“, „Жените ревнуват“ идр. Те също обявиха, че „търсят таланти“.

    Събитието се състоя при безпрецедентни мерки за сигурност. Стан и Стефи бяха най-пазените гости на Кърджали от години насам.

    Стан и Стефи са хита в Мрежата – видеоблогъри (или влогър)т. е. , млади хора, които печелят пари, изявявайки се като алтернатива на класическата телевизия. Техните продукти стават все по-популярни, защото авторите им скъсяват дистанцията със зрителите. Клипът е само на един клик разстояние – може да се гледа винаги, когато и колкото пъти решиш, а ако ти хареса, може да изгледаш и „сериите“ преди него. Освен това забавните коментари, съветите за гримиране или как се правят гривни от ластици могат да се гледат и на смартфона в метрото или на таблета в леглото. Възможностите за приходи от такъв тип блогове в последно време са се увеличили с 60%, благодарение на мобилните телефони, обясниха наскоро от Youtube.

    Обикновено влогърите говорят без сценарий и се опитват да са смешни. Това са най-вече млади хора. Някои от тях монтират материалите си с допълнителни ефекти, така че да станат досущ като минифилми. Влогърите у нас най-често коментират всекидневието си – от училището, през шофьорите на улицата и какво да правиш сам вкъщи, до това как да си намериш работа. Протестите преди година също бяха обект на влогърстване, но в последно време клипове за политика липсват или ако ги има, са по-скоро пародия.

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини