21 °C

Наградиха победителите от фото конкурса „Моят град през моите очи“

30 снимки от 12 автори от Димитровград включва изложбата, която бе открита тази вечер в зала „Асен Крайшников“ до КДК. Тя е под надслов „Моят град през моите очи“ и е по инициатива на депутата от БСП Виолета Желева. Надпреварата бе обявена по повод 70-годишнината на Димитровград.

От изпратените по имейл снимки, жури от професионалисти – фотографите Инко Бургелов и Тихомир Петков е определило победителите. На първо място е класирана снимката на Антоанета Йорданова – „Община Димитровград“. Фотография на Генади Найденов зае второ място. Тя представя Димитровград по време на лунното затъмнение. Генади не успя да присъства лично на награждаването, защото е студент в Англия.

Третото място бе присъдено за снимка на колегата журналист Димитър Тодоров със заглавие „Светлина, небе, земя и бетон“.

Чрез гласуване он лайн е избрана и снимката на публиката – автор е Христина Иванова. Виолета Желева връчи наградите на победителите. Тя благодари на участниците и на хората, участвали в подготовката на изложбата.

„Димитровград е любим град, защото е родното място и е близко до сърцето. С много усет и вдъхновение са показани красими кътчета от Димитровград, сподели още Желева


Хороскоп за 24.09.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини