От х:

Днес в x:

Tom Walker – Heartland (видео)

Какво става в този живот, че се пробличаш сутринта в изоставен хангар, след като си спал в колата? Блъскаш момиче, прибираш го от пътя. Да, карате през зелени, зелени планини, а момичето дори не е красиво. И най-вероятно те е излъгало. Нищо общо с комерсиалните клипове. Новото видео на песента „Heartland“ на Том Уокър е брутално истинско, каквато е и самата песен.

Със страхотните си беквокали и чист текст „Heartland“ е „за изкушението да получиш най-доброто от себе си. Става въпрос за махмурлука на живота, когато се събуждате на следващата сутрин и осъзнавате, че нещата са се оказали различни от очакваното, както и цената, която плащате. Случва се и на най-добрите ". Песента е израз на на естествената смиреност и надеждност на Том Уокър, която винаги усещаме работата му.

Песента е написана в съавторство и е продуцирана от Naughty Boy (Сам Смит, Емили Санде). Тя бе посрещната с възторжени отзиви от критиците, веднага получи одобрението на публиката и бе обявена за химн.

Видеото на „Heartland“ е триминутен филм с бурни емоционални сцени. Заснет е в сърцето на Великобритания. Режисьорът Оли Улф казва, че темите в него се подминават в британското общество днес.

„Не съм сигурен дали хората осъзнават, че в тази страна има съвременно робство макар да е свободна и това е нещо, което исках да изследвам и да осветя с този филм. Това, заедно с концепцията за патриотизъм, имащ срок на годност, ме очарова. Какво би накарало най-британските от британските мъже да изгубят уважение и възхищение към страната, в която са родени? Това беше моята изходна точка за „Heartland“, а пътуването на тази невероятна двойка се вписа органично.

От пейзажите до героите, с които се сблъскваме, това е пътешествие, което рисува честна картина на Англия днес и какво се случва, когато загубите уважение към мястото, което наричате дом. "

Къде е сърцето на Великобритания? Въпросът няма отговор, който да не е политически. Много пъти в историята най-британските мъже са всъщност шотландци или ирландци, или уелсци. Но урокът по патриотизъм е стойностен и общовалиден, а че видеото е брутално истинско можете да разберете и без да сте прочели нито дума от казаното от режисьора му. И звучи много лично. Просто историята на двама, които търсят по-добър живот.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини