От х:

Днес в x:

Руснакът с нарколабораторията освободен под домашен арест

38-годишният руснак Дмитрий Стоянов, който беше арестуван за наркотици миналата седмица, е освободен под „домашен арест“. Това реши Районния съд в Хасково през почините дни, съобщиха от държавното обвинение, откъдето поискаха постоянен арест за обвиняемия.

Временно пребиваващият в България чужденец беше арестуван за държане на наркотици в сряда. В квартирата му на ул. „Оборище“ в Хасково бяха открити и иззети различни вещества, използвани за производство на наркотици – дестилирана вода, противогази, натриева основа, везни, котлони, фосфор, 36 литра друг разтвор, стъклена купа с остатъчно вещество, реагиращо на метамфетамин, и 20 стъклени епруветки с различна вместимост.

Установено е, че жилището било оборудвано като лаборатория за производство за синтетични наркотични вещества. Същия ден при проверка в лек автомобил Ауди А6, управляван от Дмитрий, са открити и две топчета метаамфетамин.

Мярката на руснака може да бъде протестирана пред Окръжния съд в Хасково утре. До момента Стоянов е осъждан многократно, включително и за държане на наркотични вещества, като настоящото деяние е извършено в изпитателния срок за предходно осъждане.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Иц
    Ицо Епроветката
    7 -4
    11:44, 25 сеп 2017
    хехе егаси и нарко лабораторията с остатъчно вещество само.....кво търкахте с тестерите за наркотици купата че вътре няма и 0,01гр. даже....да не останете валат!Снети отпечатъци от шкаф?!?(от това каква полза?!?)
  • 2
    Ру
    русначетата
    6 -2
    12:10, 25 сеп 2017
    Русначето пак се оттърва на косъм😁
  • 3
    Ду
    дуньо простия
    11 -2
    13:45, 25 сеп 2017
    как този руснак е временно пребиваващ , а осъждан многократно. веднага го екстрадирайте от родината ми. такива утайки на никого не са нужни. верен печат , кракът му да не стъпва в България.
  • 4
    Ле
    Леле леле
    9 0
    15:49, 25 сеп 2017
    Като е многократно как го пускат така?Да си посъбере парички и връзки навън,а?Айде да му е за първи път,хубу...да ви имам и законите?!
  • 5
    За
    запознат
    9 0
    16:16, 25 сеп 2017
    Този не е никакъв руснак този си е жив българин с майка рускиня само че има врътка заради казармата
  • 6
    Ап
    Апти и кв.Република...
    0 0
    22:58, 26 сеп 2017
    Еее сега ко ще правим рускиииии цялата махала република се тресе няма кристали да беше минал през махалата да заредим МАТЕРИАЛ бил си вънка 1 вечер напавка се хубаво пушел си чак до делото хубаво си се друсал браво и направо в съда си влезнал надрусан. Цял град закачи на кристали и влезна в затвора срама нямаш е така е руска кръв
Последни новини