От х:

Днес в x:

Искат постоянен арест за руснака с нарколабораторията, бил многократно осъждан

Изображение 1 от 3

    Районна прокуратура-Хасково привлече като обвиняем 38-годишният руснак Дмитрий С. за държане на наркотични вещества, съобщиха от държавното обвинение.

    Вчера в квартирата му на улица „Оборище“ в Хасково е извършено претърсване и изземване. В апартамента на временно пребиваващия у нас чужденец са открити и иззети различни вещества, използвани за производство на наркотици – дестилирана вода, противогази, натриева основа, везни, котлони, фосфор, 36 литра друг разтвор, стъклена купа с остатъчно вещество, реагиращо на метамфетамин, и 20 стъклени епруветки с различна вместимост.

    Установено е, че жилището било оборудвано като лаборатория за производство за синтетични наркотични вещества. Същия ден при проверка в лек автомобил Ауди А6, управляван от обвиняемия са открити и две топчета от бяло кристално вещество, което при направения полеви наркотест реагирало на метаамфетамин.

    Дмитрий Стоянов е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, като предстои прокуратурата да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

    Спрямо него в Районна прокуратура-Хасково се води и друго досъдебно производство за това, че на 20 септември 2017 г. , в Хасково управлявал лек автомобил Ауди А6, без да притежава съответно свидетелство за управление на моторно превозно средство, като деянието е извършено в едногодишния срок от наказването му за същото по административен ред. До момента Дмитрий С. е осъждан многократно, включително и за държане на наркотични вещества, като настоящото деяние е извършено в изпитателния срок за предходно осъждане.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ev
      Evgenii
      6 -6
      18:26, 21 сеп 2017
      а защо брат му е на свобода, защо не обискират и неговия дом ??????????????????
      • Ко
        корсар
        2 -1
        11:19, 22 сеп 2017
        Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 2
      .
      .
      1 -1
      09:34, 22 сеп 2017
      Т'вa хaсковския Хaйзенберг ли е?
    • 3
      Ко
      корсар
      7 0
      11:28, 22 сеп 2017
      Куция Даньо и той прави дрога в тях ама никой не му ходи на обиск!!!Трови младежта от години и като го хванат по 1,2годинки му дават и после пак продължава............
      • Un
        Unknown
        2 -2
        12:01, 22 сеп 2017
        корсар, смотан сигурен ли си, че прави дрога в тях бе да ти *** майката проста !?
    • 4
      Го
      Гошо паламара
      3 0
      21:31, 23 сеп 2017
      Отрежете му и двете ръце и цял живот проблеми нямя да има
    Последни новини