От х:

Днес в x:

Дачия рани пешеходец в Хасково, хванаха двама шофьори без номера

66-годишен мъж е блъснат от лек автомобил Дачия Сандеро на бул. „Съединение“ в Хасково. Катастрофата стана малко след 9 часа вчера, съобщиха от областната дирекция на МВР.

При завой наляво 44-годишната водачка не се съобразила с поведението на неправилно движещия се по попътното платно пешеходец, в резултат на което го ударила. От удара, мъжът е с фрактура на реброто. Прегледан в Спешно отделение на МБАЛ-Хасково и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. Взето е административно отношение от служители на сектор „Пътна полиция“.

През изминалото денонощие е образувано бързо производство срещу 62-годишен криминално проявен любимчанин. Той управлявал автомобил Land Rover Freelander, собственост на харманлийска фирма. Автомобилът не бил регистриран по надлежния ред, а поставените му регистрационни номера били предназначени за друга кола. Мъжът е задържан до 24 часа.

Бързо производство за сходно нарушение е образувано и в Районното полицейско управление в Свиленград. То е срещу 26-годишен мъж от града. Младият мъж управлявал мотопед Ямаха без регистрационни номера. Той също е задържан до 24 часа.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини