От х:

Днес в x:

Двама учители и експерт в РУО кандидати за шеф на Просветата в Хасково

Трима кандидати са допуснати до конкурса за началник на Регионалното управление на образованието в Хасково. Това са двама учители по информатика и информационни технологии от ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ – Димитър Цветков и Гергана Петрова, както и старши експертът по информационно осигуряване в РУО-Хасково Али Байрямали.

Допуснатите кандидати ще трябва да се явят на тест на 28 септември от 10: 30 часа в сградата на МОН. Успешно преминалите първото сито ще се явят и на интервю същия ден.

За шеф на Просветата в Хасково имало и още един кандидат – Милена Бургазова, но тя не е допусната, тъй като като няма необходимия професионален опит и не отговаря на изискванията за длъжността.

Haskovo. net.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Уч
    Учител
    21 -4
    00:36, 19 сеп 2017
    Успех колеги! Дерзайте! След хаоса оставен от учителя по руска филология г-н Панайотов няма да ви е лесно!
    И не забравяйте да изхвърлите "килима" под който, той "замиташе" проблемите!
  • 2
    52
    521684
    9 -4
    08:15, 19 сеп 2017
    А Наска от ОУО не е ли кандидат. Тъкмо ще успее да увеличи още заплатата си, че не й стигат парите от Колев, пък и отдавна е навършила години за пенсия и няма време за други изпълнения. Големи мераци, голямо самочувствие без покритие има тая жена. Кога най-после ще я издухат от началническия пост. Алчността й няма мярка.

Още новини

Последни новини