От х:

Днес в x:

Успешна година си пожелаха учениците и учителите в Електрониката

За 33 пореден път днес се откри новата учебна година в ПГЕЕ „Капитан Петко войвода“. Електрониката посрещна своите възпитаници с гордост, с нови очаквания и надежди.

От ранна утрин училищният двор на гимназията се огласяваше от музика и весел глъч на ученици, родители и учители. Най–вълнуващбе днешният ден за момчетата от осми идеветиклас от специалност „Компютърна техника и технологии с разширено изучаване на английски език“, „Електрообзавеждане на транспортна техника“ и „Електрообзавеждане на производството“, които за първи път прекрачиха прага на професионалната гимназия.

Директорът на ПГЕЕ, г-жа Таня Тюркеджиева, в приветственото си слово пожела пожела здраве, успехи, воля, упоритост и много късмет на всички ученици, учители и гости. Получени бяха и поздравителни адреси от г-жа Милена Дамянова –председател на комисията по образование към Народното събрание, г-н Хасан Азис – кмет на гр. Кърджали, от началника на РУО – г-н Гроздан Колев и г-н Раиф Мустафа – председател на Общинския съвет в гр. Кърджали.

Новопостъпилите ученици преминаха през красива цветна арка с балони, посрещнати бяха с пита и мед.

Кърджали бг вести.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини